Nereguli în shaormeria lui Brigitte Pastramă. Cum a fost filmat soțul vedetei

Nereguli în shaormeria lui Brigitte Pastramă. Cum a fost filmat soțul vedetei
Nereguli în shaormeria lui Brigitte Pastramă. Cum a fost filmat soțul vedetei

Florin Pastramă a fost fimat într-o ipostază care nu-i face prea mare cinste unui patron de local, totul petrecându-se sub ochii frumoasei Brigitte. Iată ce s-a întâmplat la shaormeria lui Brigite și Florin Pastramă.

Nereguli în shaormeria lui Brigitte Pastramă

Soții Pastramă au fost surprinși recent la noul lor loc de muncă, și anume, shaormeria deschisă recent și de care cei doi sunt tare mândri. În timp ce Brigitte discuta, ba cu un tinerel, ba cu o amică, la masă, savurând un suc, Florin Pastramă, din exces de zel se plimba agitat încercând să le dea angajaților o mână de ajutor. Doar că, din dorința de a-și ajuta angajații și de a atrage cât mai mulți clienți, Florin Pastramă a comis-o, și anume, a fost surprins plimbându-se fără bonetă, cu bicepșii la vedere, printre ingrediente. Din fericire pentru el, Brigitte nu l-a văzut pentru a-l muștrului.

Nereguli în shaormeria lui Brigitte Pastramă. Cum a fost filmat soțul vedetei
Sursă foto: Spynews.ro

Cum a fost surprins Florin Pastramă

L-au văzut însă angajații, care au luat imediat exemplu de la patronul lor. Astfel că, din cei trei angajați care se perindau în zona unde se prepară shaorma, doar unul dintre ei purta bonetă. Iar legea prevede clar că „toate persoanele care lucrează într-un spațiu în care se manipulează alimente, inclusiv studenții și elevii care efectuează orele de practică, trebuie să utilizeze, în funcție de specificul locului de muncă, echipament de protecție sanitară a alimentelor, care să îndeplinească următoarele condiții: să acopere îmbrăcămintea și părul capului; să fie confecționat din material alb sau de culoare deschisă; să fie impermeabil în părțile care vin în contact cu umezeala”.

Mai mult decât atât, aceeaşi lege prevede că „toate persoanele care lucrează într-un spațiu în care se manipulează alimente trebuie să aibă unghiile tăiate, să nu poarte bijuterii pe degete, exclusiv verigheta, să aibă părul strâns sub bonetă, să își spele mâinile cu apă și săpun înainte de începerea programului și ori de câte ori este nevoie și să respecte un nivel ridicat de igienă personală”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI