Fată de 8 ani, strivită de poarta unei fabrici timp de o oră. Muncitorii au trecut nepăsători pe lângă ea VIDEO

Fată de 8 ani, strivită de poarta unei fabrici timp de o oră. Muncitorii au trecut nepăsători pe lângă ea VIDEO
Ce au facut trecatorii

Scene șocante au avut loc în luna noiembrie, când o fetiță de doar 8 ani a fost strivită timp de o oră de poarta unei fabrici, până a murit. Mai mulți muncitori au trecut nepăsători pe lângă micuță. Cazul revoltător a avut loc luna trecută, iar pe imagini se poate vedea cum o fetiță de 8 ani a fost strivită de poarta metalică a unei fabrici, în timp ce mai mulți angajați care trec pe lângă ea o ignoră.

Moarte cumplită a unei fetițe de 8 ani

Cazul revoltător care a șocat Grecia a emoționat atât de tare o prezentatoare de știri care citea informația, încât a început să plângă. Tragedia s-a întâmplat pe 17 noiembrie într-o suburbie din Pireu, Keratsini, la poarta unei fabrici, unde Olga, așa cum presa elenă o numește pe fetiță, a fost surprinsă de poarta metalică a fabricii care se închidea.

Televiziunea Star News a prezentat imagini surprinse de camerele de supraveghere cu momentele în care copila urla în agonie.

Timp de o oră micuța a fost strivită de poartă, timp în care mai multe persoane au trecut pe lângă, dar nu au ajutat-o. Pe măsură ce imaginile rulau pe televizor, prezentatoarea de știri a început să plângă.

„Îmi pare rău. Thanasis, nu știu ce să spun, nu știu, iartă-mă, vorbește. Aceștia sunt oameni? Un copil de 8 ani. Gândește-te la asta. O fac așa, îi dau cu piciorul”, a spus Mara Zaharea, incapabilă să-și stăpânească emoția.

Cum s-a petrecut tragedia

Muncitorii au trecut pe lângă copilă fără să se oprească, la fel și mașinile, care deși au oprit câteva secunde, au plecat mai departe.

Fetița de 8 ani agoniza strivită în ușa metalică a fabricii. O persoană chiar a dat cu piciorul în copilă ca să vadă dacă mai trăiește.

Copila a murit din cauza sufocării și a hemoragiei interne, după ce i-a fost zdrobită coloană, conform medicului legist, care a spus că fetița a suferit de „o moarte lentă și dureroasă”.

Poliția l-a arestat pe muncitorul fabricii care a operat poarta metalică, dar și pe mama și bunica fetiței pentru neglijarea unui minor.

Femeile au fost eliberate ulterior, iar directorul fabricii și șoferul de camion care au deschis și închis poarta au f40

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI