11 sept. 2022 | 10:10

Cu cine ar fi înşelat-o Pique pe Shakira în urmă cu 10 ani. E celebră şi frumoasă

Monden
Cu cine ar fi înşelat-o Pique pe Shakira în urmă cu 10 ani. E celebră şi frumoasă
Cu cine ar fi înşelat-o Pique pe Shakira în urmă cu 10 ani

După 12 ani în care au format unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz-ul internațional, vara aceasta artista Shakira și fotbalistul Gerard Pique s-au despărțit. Motivul a fost infidelitatea fotbalistului cu o studentă de 23 de ani. Între timp, Clara Chia Marti i-a devenit parteneră lui Gerard Pique.

Cu cine ar fi înşelat-o Pique pe Shakira în urmă cu 10 ani

Însă presa internațională scrie că aceasta nu ar fi fost singura infidelitate a lui Pique în timpul relației cu artista în vârstă de 45 de ani. În urmă cu zece ani, jucătorul Barcelonei ar mai fi avut o aventură cu faimosul fotomodel Bar Rafaeli, în vârstă de 37 de ani, cunoscută și pentru relația de mai mulți ani cu actorul Leonardo Di Caprio. (Vezi imagini cu superba Bar Rafaeli în galeria foto a articolului!)

”Problemele au apărut după ce Shakira a găsit mesajele lui Pique cu Bar Refaeli, dar nu s-au limitat la doar atât. Au existat și întâlniri intime.

Antipatia reciprocă dintre mine și Pique datează de câțiva ani, am o relație nefericită cu el. Am știut dintotdeauna ce făcea prin Barcelona, pentru că e un oraș mic”, a declarat fotograful Jordi Martin, conform jurnaliștilor de la Marca.

De asemenea, presa spaniolă a mai dezvăluit că părinții Clarei, actuala iubită a lui Pique, nu ar fi deloc încântați că fiica lor are o relație cu acesta.

„Părinții Clarei nu s-au simțit confortabil când au aflat vestea despre relația dintre fiica lor și Pique”, au mai dezvăluit spaniolii.

În ce privește părinții tinerei Clara Chia Marti, mama ei lucrează în domeniul administrației publice, iar tatăl său deține o firmă de avocatură. Cei doi nu își doresc să devină celebri pentru presa din Spania, mai spun jurnaliștii.

Cum a început relația dintre Pique și Clara Chia Marti

Jurnaliștii spanioli au scris că relația celor doi a început în urmă cu un an. Și pentru că fotbalistul nu se decisese să pună capăt relației cu mama copiilor săi, Clara a început să se vadă cu alt bărbat, pentru a-l face gelos pe Pique.

„Ca în orice relație secretă, a existat un ultimatum pe care Clara Chia i l-a dat lui Pique. Ea a început să se întâlnească cu alt bărbat, pentru că lucrurile alături de Gerard Pique nu mergeau în direcția potrivită. Jucătorul a aflat și acela a fost momentul când a decis să dea cărțile pe față și să se afișeze cu Clara Chia.”, au mai scris jurnaliștii de la Marca.

„Clara Chia nu era deloc ok și a început să iasă cu un alt bărbat. Pique a aflat și acela a fost momentul de ‘restart’ al relației.”,  a dezvăluit jurnalista Marisa Martin-Blazquez, pentru Marca.

„În primul rând, ei neagă că ar fi împreună de 6 luni. Se întâlnesc de un an de zile. Când Shakira a descoperit infidelitatea, a crezut că este ceva temporar, a discutat cu Pique și și-a dorit să continue relația cu el. Shakira și Pique au încercat atunci să-și salveze relația. Când a aflat, Clara Chia a decis să meargă mai departe și să-și vadă de viață. S-a întâlnit cu un alt bărbat, iar când a aflat, Pique a fost gelos, și a ales să rămână lângă Clara Chia.”, a mai adăugat jurnalista.

Despărțirea jucătorului Gerard Pique de Shakira încă este în atenția presei, un fotbalist care, înainte de a intra într-o relație cu artista columbiană, nu apărea în presă, cu atât mai mult pe primele pagini ale ziarelor, așa cum s-a întâmplat acum, la încheierea relației. Shakira și Gerard Pique au împreună doi băieți, care par a duce mai departe pasiunile părinților: muzica și fotbalul.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro