Fata Andreei Esca și Mario Fresh, mari fani Survivor România. Care sunt cele două Faimoase pe care nu le suportă

Fata Andreei Esca și Mario Fresh, mari fani Survivor România. Care sunt cele două Faimoase pe care nu le suportă
Fata Andreei Esca și Marios Fresh, mari fani Survivor România(Kanal D): cele două foste Faimoase pe care nu le suportă

Alexia Eram, fata Andreei Esca, a venit astăzi ”La Măruță”, însoțită de iubitul Mario Fresh, pentru a participa la un joc de compatibilitate care-l vizează pe partener. Cu această ocazie, cei doi au mărturisit că sunt mari fani ai concursului ”Survivor România” și au devoalat și care sunt cele două foste Faimoase pe care nu le suportă.

Fata Andreei Esca și Mario Fresh sunt fani înrăiți Survivor România: cele două Faimoase pe care nu le suportă

Alexia Eram a fost invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea sa de la Pro TV pentru a participa la un joc cu efecte surprinzătoare. Ea a fost provocată să dea un procent pentru fiecare prezență feminină aleasă și ilustrată în platou de echipa show-ului. Rezultatul descria posibila compatibilitate dintre iubitul ei și divele afișate. Tânăra s-a oprit și a pufnit la auzul a două celebrități de la noi. Este vorba despre Andreea Antonescu și Alexandra Stan, ambele foste membre ale echipei Faimoșilor în cadrul competiției de supraviețuire de la Kanal D.

„Alexandra Stan nu cred că e potrivită pentru el. Nu l-aș vedea. Nu știu, adică…nu cred că s-ar potrivi. 10% pentru ea”, i-a spus tânăra lui Măruță.

„Știu competiția la care a fost acum, recent, și am văzut cum făcea când urma ea la probă”, a completat Mario Fresh.

„Andreea Antonescu…0% Nu cred că s-ar potrivi”, a apreciat Alexia Eram.

„La fel..cu această competiție sportivă la care a fost. Te face să vezi altfel orice”, a continuat iubitul ei.

Detalii despre parcursul celor două cântărețe în concursul din Dominicană 

Mario Fresh a reacționat astfel fiindcă cele două nu s-au numărat printre cele mai bune sportive, cum de altfel au și declarat. Nu s-au descurcat pe traseu și au fost eliminate la scurt timp după ce au intrat în concurs. Alexandra Stan a plecat însă din cauze medicale, doctorii nemaipermițându-i să participe, având probleme grave cu stomacul.

În plus, aceasta a recunoscut că nici psihic nu mai rezista. Era răvășită, se săturase de condițiile climatice din Republica Dominicană, îi era foame și foarte dor de acasă. Pe de celalată parte, Andreea Antonescu a fost vitează și a tras să rămână în competiție, chiar dacă știa că nu excelează la joc. Mai mult, a sperat până în ultima secundă că va rămâne alături de prietena sa, Elena Marin, în concurs.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI