Fără oferte speciale de 1 decembrie pe Valea Prahovei, pentru al doilea an consecutiv: „Lumea este speriată şi nu prea tinde să vină la petreceri”

Fără oferte speciale de 1 decembrie pe Valea Prahovei, pentru al doilea an consecutiv: „Lumea este speriată şi nu prea tinde să vină la petreceri”
Fără petreceri anul acesta de 1 Decembrie pe Valea Prahovei

Anul acesta, stațiunile montane de pe Valea Prahovei nu vor organiza petreceri de 1 decembrie. Este posibil ca nici de Revelion să nu se organizeze evenimente, din cauza numărului mic de clienți.

Fără petreceri de 1 decembrie

Acesta este al doilea an la rând în care hotelierii de pe Valea Prahovei nu vin cu oferte pentru vacanța de Ziua Națională a României. Totuși, cei care s-au gândit să organizeze ceva, au prețuri extrem de mari, iar turiștii nu sunt foarte atrași.

Ziua Națională nu mai reprezintă un eveniment nici pentru hotelierii din Sinaia sau Azuga. Doar hotelurile de patru sau cinci stele mai oferă pachete pentru zilele libere de la începutul lunii decembrie. Cu toate acestea, în comparație de serviciile oferite, prețurile sunt piperate.

De exemplu, prețul unei camere duble, la un hotel de cinci stele din Azuga, este de 130 de euro pe noapte, cu tot cu micul dejun inclus. Accesul la piscină și spa este gratuit, însă mesele se servesc în regim room service, iar prețurile sunt și aici mult peste cele normale care se regăsesc în restaurante.

Pentru un hotel de patru stele din Sinaia, turiștii plătesc 1.275 de lei pentru un sejur de trei nopți. În acest preț sunt incluse cina festivă și focul de tabără cu berbecuțul la proțap. De asemenea, în cazul în care un copil de până la 12 ani se cazează cu un părinte în cameră, plătește doar 499 de eli.

Este posibil ca nici petrecerea de Revelion să nu fie organizată

Cabana Gura Diham este una dintre cele mai cunoscute și căutate de turiști din stațiunea Bușteni. Anul acesta, nu are nicio ofertă specială pentru 1 Decembrie, în contextul în care în restul anilor se organizau aici petreceri de Ziua Națională.

Reprezentantul Cabanei spune că este posibil ca nici petrecerea de Revelion să nu se organizeze. Cauza? Lipsa clienților. Majoritatea sunt interesați de cabane mai mici, pentru a nu intra în contact cu alte persoane.

Mulți se arată interesați la telefon de oferte, plătesc avansul cerut de cabană, însă anulează programarea pe ultima sută de metri.

„Nu am organizat nimic pentru că nu ştim ce clienţi sunt. Momentan, lumea este speriată şi nu prea tinde să vină la petreceri, mai ales că avem voie doar până la ora 21.00. Anul acesta, de 1 Decembrie, cam linişte.

Vin doar cei vaccinaţi, mănâncă a la carte, n-am mai făcut nimic în plus. Şi clienţii se tot răzgândesc. Spun că vin şi odată primim telefon şi ne spun că a intervenit ceva, renunţă la rezervare”, spune Constantin Luca, reprezentantul cabanei Gura Diham.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI