Fanii Vulpiței de la Acces Direct sunt în extaz. Ce le-a spus de i-a încântat: ”Ce frumos”

de: Bișinicu Andreea
28 02. 2021

Vulpița de la Acces Direct se bucură de viața liniștită de familie, de când s-a întors acasă, la Blăgești, în septembrie 2020. Împreună cu soțul ei Viorel, Veronica își crește fetița și numără săptămânile până când va veni pe lume bebelușul pe care-l poartă în pântec. Când va naște Vulpița cel de-al doilea copil. Fanii s-au bucurat enorm când au auzit.

De ce sunt fanii Vulpiței de la Acces Direct în extaz

Veronica Stegaru se bucură de celebritate chiar și acum, la aproape jumătate de an de când a părăsit platoul Acces Direct și s-a întors acasă, la Blăgești. Vulpița de la Acces Direct va naște un băiețel în mai puțin de trei luni, iar admiratorii tinere de pe Instagram abia așteaptă momentul în care soția lui Viorel va face marele anunț și le va spune care va fi numele bebelușului lor, pe care, deocamdată, l-au ținut secret.

După ce a postat o fotografie pe Instagram, acum câteva zile, în care le cerea urmăritorilor idei pentru al doilea prenume pe care i-l va pune fiului său, Vulpița de la Acces Direct a revenit în atenția fanilor. De data aceasta, vedeta de la Blăgești nu a mai avut răbdare și a împărtășit cu toți cei care o urmăresc în mediul online unul dintre cele mai importante momente din viața unei mame: momentul în care naște.

„Sa aveți wekend frumos! ? Am intrat in prima săptămâna din luna 7 ❤️❤️????”, a fost mesajul pe care Veronica Stegaru l-a postat pe contul său de Instagram, spre bucuria fanilor care o îndrăgesc.

Care va fi numele bebelușului Vulpiței de la Acces Direct

De când au ieșit de sub lumina reflectoarelor, Vulpița și Viorel Stegaru au revenit la viețile lor de dinainte, doar că acum au un motiv de bucurie în plus: fiul lor care se va naște în luna mai. Recent, Veronica Stegaru a postat o fotografie în care le-a cerut sfatul urmăritorilor săi de pe Instagram.

Vulpița le-a cerut fanilor idei pentru al doilea prenume pe care-l va purta fiul ei. Chiar dacă cei doi viitori părinți au ales primul prenume al bebelușului, soții Stegaru vor să-l țină secret pentru încă puțin timp.

„Seara buna! Ce idei de nume pt băiețel aveți? La primul m-am gândit. Ce nume sa ii mai punem? ❤️??”, a scris Vulpița Veronica, acum câteva zile, pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, foarte multe dintre comentarii au avut o tentă ironică la adresa Vulpiței, internauții sfătuind-o, într-un mod răutăcios, să-și numească băiețelul după unul dintre bărbații cu care a avut aventuri,