De ce a renunțat Mirela Vaida la Vulpița și Viorel. Prezentatoarea de la Acces Direct a răbufnit

De ce a renunțat Mirela Vaida la Vulpița și Viorel. Prezentatoarea de la Acces Direct a răbufnit
Mirela Vaida a spus, la TV, motivul pentru care Vulpiţa şi Viorel Stegaru nu au mai fost chemaţi la Acces Direct

În urmă cu aproape un an, soţii Stegaru din Blăgeşti, judeţul Vaslui, deveneau vedete naţionale. Timp de mai bine de şase luni, aceştia au ţinut telespectatorii Antenei 1 cu sufletul la gură cu noutăţile din viaţa lor. În luna iulie, însă, au fost trimişi acasă, spre surprinderea tuturor. Abia acum s-a aflat de ce a renunţat Mirela Vaida la Vulpița și Viorel. Prezentatoarea de la Acces Direct a răbufnit.

De ce nu au mai apărut la TV Vulpiţa şi Viorel

Cu o poveste de viaţă complicată, cu probleme financiare dar şi amoroase, Veronica şi Viorel Stegaru au devenit rapid adevărate vedete. Cei doi soţi din Blăgeşti au adus audienţe uriaşe postului Antena 1, însă în vara lui 2020, producătorii au decis să încheie subiectul brusc, trimiţându-i pe cei doi acasă. Abia acum s-a aflat de ce a renunţat Mirela Vaida la Vulpița și Viorel. Prezentatoarea de la Acces Direct a răbufnit.

Dacă în Bucureşti au stat într-un apartament închiriat de cei de la Antena 1 şi au avut chiar şi un şofer la dispoziţie, odată ajunşi în Vaslui, aceştia au revenit la traiul sărăcăcios. Din păcate, nu au reuşit să facă nimic cu banii strânşi în Capitală, lucru care a enervat-o la culme pe prezentatoarea emisiunii.

“Nu meritaţi nimic. Dacã aţi stat un an la televizor şi nu v-aţi dat seama cã vi s-au oferit nişte şanse enorme, sã faceţi scoalã, sã vã luaţi permis auto, etc, sã câştigaţi nişte bani, dar aţi dat cu piciorul, atunci înseamnã cã sunteţi…fãrã cuvinte”, le-a spus moderatoarea Mirela Vaida.

Veronica şi Viorel Stegaru au primit o casă în Buzău

Şi cum povestea lor de iubire a impresionat pe toată lumea, un buzoian a decis să le ofere o casă bătrânească într-un sat din judeţul Buzău. Deşi nu au condiţii iar locuinţa este una simplă, cei doi au fost fericiţi că au, în sfârşit, un acoperiş deasupra capului.

Anul 2020 le-a adus Vulpiţei şi lui Viorel Stegaru şi vestea că vor deveni, pentru a doua oară, părinţi. În vârstă de 22 de ani, Veronica va naşte la finalul lunii aprilie un băieţel. Radu-Constantin, aşa cum se va numi copilul, le-a adus soţilor liniştea de care aveau nevoie.

”De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte zile. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău.Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască”, spunea Viorel, în luna octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI