Fanii lui Dinamo suplimentează prima pentru jucători. Câți bani vor lua dacă nu retrogradează

Fanii lui Dinamo suplimentează prima pentru jucători. Câți bani vor lua dacă nu retrogradează
Fanii lui Dinamo încă speră ca jucătorii echipei favorite să reușească salvarea de la retrogradare în returul barajului pentru supraviețuire ce va avea loc duminică, 29 mai

Fanii lui Dinamo suplimentează prima pentru jucători. Formația din Ștefan cel Mare se află în fața unei premiere nedorite. „Câinii” riscă să retrogradeze din Liga 1, pentru prima dată în cei 74 de ani de istorie. Singura opțiune de a împiedica acest lucru este ca elevii lui Dusan Uhrin jr. să întoarcă scorul de 0-2 înregistrat la Cluj, contra „șepcilor roșii”, în turul barajului pentru retrogradare/promovare. Pentru asta, jucătorii lui Dinamo au promisă o primă specială care tocmai a fost mărită.

Fanii lui Dinamo suplimentează prima pentru jucători

Fanii lui Dinamo suplimentează prima pentru jucători. Echipa „alb-roșie” e la „momentul adevărului”. A fi sau a nu fi în Liga 1. Pentru prima oară de la înființare, acum 74 de ani, „câinii” riscă să retrogradeze de pe prima scenă fotbalistică. Ei pornesc în returul barajului cu U. Cluj cu un deficit de două goluri, după victoria cu 2-0 din tur a ardelenilor.

Dușan Uhrin, antrenorul dinamoviștilor, nu debordează de optimism, dar știe că unica șansă e ca elevii săi să încrie măcar de două ori.

„Nu suntem deloc bine, mai ales după eșecul de la Cluj. Nu am luptat acolo, nu înțeleg de ce. Am reglat cât am putut, dar asta e principalul, trebuie să luptăm mai mult, să dăm maximum. Să realizăm toți că trebuie să dăm mai mult, dacă vrem să rămânem în Liga 1. Va trebui să jucăm cu siguranță, dar trebuie să marcăm cel puțin două goluri, a comentat Dusan Uhrin jr.

Câți bani vor lua dacă nu retrogradează

Dinamo va încerca o „remontada” românească, iar, pentru asta, fanii reuniți în programul Doar Dinamo București au anunțat mărirea primei promisă jucătorilor.

75.000 de euro a fost suma pusă în joc pentru a-i motiva pe elevii lui Dusan Uhrin jr.  Banii au venit dinspre DDB, Marin Iuhasz (membru DDB, sponsor și membru în Comitetul Creditorilor, omul de afaceri Gheorghe Nițu, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners SPRL, Claudiu Ciolan, sponsor și un înfocat fan dinamovist, fostul președinte al Consiliului de Administrație și sponsor în acest sezon – Nicolae Badea și, surpriză, afaceristul Claudiu Florică, cel care, în acest sezon și în trecut, a sponsorizat Rapidul și Academica Clinceni, scrie Playsport.

Jucătorii de la Dinamo vor primi bani în plus, dacă vor salva echipa de la retrogradare. Liderii programului DDB au anunțat că doresc să suplimenteze prima promisă jucătorilor prin cedarea către ei a sumelor adunate din vânzarea biletelor virtuale pentru partida cu U. Cluj. Astfel, totalul bonusului s-ar putea ridica la 100.000 de euro.

Echipa nu se va desființa, indiferent de rezultatul meciului cu U. Cluj

„În această luptă, împreună cu liderii zonali de grupuri DDB și PCH, am decis ca toate sumele care se strâng din biletele virtuale pentru acest meci, să fie virate apoi către jucători sub formă de primă pentru salvare. Cei de la Universitatea Cluj oferă 150.000 euro pentru jucătorii lor, în caz de promovare. Noi avem până acum disponibili 75.000 euro, la care vom adăuga suma strânsă din vânzarea biletelor virtuale”, au transmis șefii DDB.

Fanii lui Dinamo au mai dat și o altă veste bună. Ei au anunțat că echipa nu se va intra în faliment și nici nu se va desființa, indiferent de rezultatul meciului cu U. Cluj.

„Vestea bună pe care ți-o dăm în acest moment este că, indiferent de rezultatul meciului de duminică, Dinamo va rămâne în viață, va continua, nu va ajunge în faliment și nu se va desființa, așa cum spun cei care vor răul lui Dinamo”, au mai anunțat liderii DDB.

Partida Dinamo – U. Cluj va avea loc, duminică, 29 mai, de la ora 21.00. Ea se va desfășura în „Groapă”, după care arena din Ștefan cel Mare urmează să fie demolată în vederea construirii unui stadion nou.