Glumele lui Brad Pitt o vor înfuria pe Angelina Jolie. Ce a spus actorul despre căsnicia lor

Glumele lui Brad Pitt o vor înfuria pe Angelina Jolie. Ce a spus actorul despre căsnicia lor
Glumele lui Brad Pitt o vor înfuria pe Angelina Jolie

S-au căsătorit în 2014, după mulți ani de relație, iar în 2016 Jolie a băgat actele de divorț, acuzându-l pe Brad Pitt că a căzut în patima alcoolului și a drogurilor, dar și că s-a purtat urât cu copiii. Au mai rămas doar glumele. Ce a spus actorul despre căsnicie?

Glumele lui Brad Pitt o vor înfuria pe Angelia Jolie

La începutul anului 2005, Jolie a fost implicată într-un scandal de la Hollywood puternic mediatizat, fiind acuzată că este motivul separării actorilor Brad Pitt și Jennifer Aniston. S-a presupus că ea și Pitt ar fi început o idilă în timpul filmărilor pentru ”Mr. & Mrs. Smith” (2005). Cei doi nu au comentat public natura relației lor până în 2006, când Jolie a confirmat că este însărcinată cu un copil de la Brad Pitt. Și-au anunțat logodna în aprilie 2012, după șapte ani petrecuți împreună, și s-au căsătorit în august 2014. Jolie a preluat numele lui Pitt după căsnicie și multă vreme au fost numiți ”Brangelina” de mass-media de divertisment și chiar și în prezent, fiind despărțiți, fac subiectul presei în întreaga lume.

Umorul pare să fie și de partea lui Pitt, nu numai de cea a mediei. Duminică, 19 ianuarie, actorul a fost prezent, alături de fosta soție, Jennifer Aniston, la Premiile Sindicatului Actorilor Americani 2020. Pitt a primit premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul său în ”One Upon a Time in…Hollywood”. După ce i-a fost înmânat trofeul, actorul a făcut câteva glume, spre deliciul celor prezenți.

Ironia, ”arma” lui Pitt

A vorbit sarcastic despre rolul său în filmul lui Tarantino și a afirmat că: ”A fost un rol greu de interpretat, sincer! Tipul se droghează, își dă jos tricoul mai mereu și nu se înțelege deloc cu soția lui! O exagerare”.

Așadar, actorul s-a autoironizat, având în vedere că a fost acuzat în presă, dar și de soția sa, și chiar a recunoscut că a fost alcoolic și dependent de droguri. După această glumă, camerele de filmat s-au îndreptat către Aniston. Actrița Americană a fost surprinsă răzând și aplaudându-i gluma fostului soț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI