Cum arată curtea casei în care locuiesc Harry și Meghan Markle. Gestul care l-a înfuriat pe Donald Trump

Cum arată curtea casei în care locuiesc Harry și Meghan Markle

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat că “nu e fan Meghan Markle”, după ce aceasta a făcut nişte remarci de natură politică care i-a înfuriat chiar şi oficialii de la Palatul Buckingham. Aceștia din urmă au ripostat, la rândul lor, public.

Harry și Meghan Markle au intrat în gura lui Donald Trump. Casa regală s-a dezis de cei doi

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au apărut într-o emisiune la un post TV american pentru a-şi ţine discursul cu prilejul includerii lor în topul anual realizat de revista TIME-100 cei mai influenţi oameni din lume.

Cei doi au folosit această ocazie pentru a pune accentul pe importanţa exercitării dreptului la vot pe 3 noiembrie şi pentru a sugera urmăritorilor să voteze împotriva lui Donald Trump, respectiv cu democratul Joe Biden.

Donald Trum i-a urat noroc prințului Harry
Donald Trum i-a urat noroc prințului HarryDonald Trump, Sauli Niinisto. President Donald Trump speaks during a meeting with Finnish President Sauli Niinisto in the Oval Office of the White House, in Washington
Trump, Washington, USA – 02 Oct 2019

Harry îndeamnă la respingerea discursului plin de ură

“Ne apropiem de alegerile din noiembrie şi e vital să respingem discurcursul plin de ură, dezinformarea şi negativismul exprimat online”, a spus Harry, în timp ce Meghan Markle a adaugat faptul că acestea ar fi cele mai importante alegeri de până acum.

“O dată la patru ani ni se spune că acestea sunt cele mai importante alegeri, dar de data aceasta chiar sunt. Când votăm, valorile noastre devin acţiuni şi vocea noastră se face auzită. Vocea ta îţi aminteşte că tu contezi, pentru că aşa şi este şi meriţi să te faci auzit”, a declarat Meghan Markle.

Donald Trump i-a urat mult noroc prințului Harry

Donald Trump nu a stat mult pe gânduri și a reacționat la decizia Ducilor de Sussex de a se muta în California, declarând că nu va plăti pentru taxtele lor. Acum, președintele american reiterează ideea că nu sunt bineveniţi în America, spunând că:

“Nu sunt un fan al ei şi aş adăuga, deşi probabil a mai auzit asta, că îi doresc mult noroc lui Harry, va avea nevoie !”.

Reacția din partea familiei regale nu s-a lăsat aşteptată, aceasta declarând într-o scrisoare oficială pentru The Times.

“Comentariile legate de alegerile din SUA au fost personale. Ducele nu mai lucrează pentru familia regală şi orice comentarii face îi sunt atribuite direct”.

Ce a spus Meghan Markle

Deşi Meghan Markle nu a declarat direct cu cine va vota şi pe cine susţine, a ținut un speech în legătură cu acest drept în luna august, la un summit american.

“Când vorbim despre încurajarea oamenilor de a merge la vot, trebuie să ne gândim la dreptul acesta care a fost dat bărbaţilor şi femeilor deopotrivă şi cât de greu a fost să-l câştigăm.  Spre exemplu, soţul meu nu a putut vota niciodată”.

Harry a susţinut-o, declarând din curtea locuinţei lord in Santa Barbara.

“La aceste alegeri nu voi putea vota în Statele Unite şi, după cum mulţi dintre voi ştiu, eu nu am putut vota niciodată în Marea Britanie”, spunea prințul Harry.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI