Familia lui Volodimir Zelenski. Cum arată Olena, soția președintelui Ucrainei care i-a dăruit 2 copii

Familia lui Volodimir Zelenski. Cum arată Olena, soția președintelui Ucrainei care i-a dăruit 2 copii
Familia lui Volodimir Zelenski

Ucraina a devenit cel mai fierbinte punct de interes de pe harta globală, de când Rusia a declarat război statului ucrainean. Președintele Volodimir Zelenski este liderul care conduce Ucraina în aceste vremuri îngritor de grele. Cum arată soția și fiicele fostului comediant. Zelenski se bucură de o familie frumoasă.

Cum arată Olena, soția președintelui Ucrainei Volodimir Zelenski

Puțini sunt cei care știu că actualul președinte ucrainean, Volodimir Zelenski, era unul dintre cei mai cunoscuți comedianți TV ai Ucrainei, în urmă cu doar patru ani de zile. În prezent, liderul de stat al Ucrainei este căsătorit cu frumoasa Olena Zelenska, femeia care i-a dăruit doi copii.

Volodimir Zelenski are 44 de ani și a devenit președintele Ucrainei în 2019, atunci când a câștigat alegerile prezidențiale, după ce campania sa ar fi fost finanțată de Igor Kolomoisky, unul dintre cei mai avuți afaceriști ai statului ucrainean.

În contextul războiului dintre Ucraina și Rusia, președintele ucrainean a declarat:

„(n.r. – Rușii) vor să distrugă Ucraina politic prin doborârea șefului statului. Eu stau în cartierele guvernamentale împreună cu alții. Inamicul m-a desemnat ca țintă numărul unu, iar familia mea ținta numărul doi.”, a declarat Volodimir Zelenski.

Olena Zelenska, soția liderului din Ucraina, s-a născut pe data de 16 februarie 1978, în orașul în Kryvyi Rih. Deși au fost colegi de clasă în școala generală, cei doi s-au cunoscut mult mai târziu, pe vremea când cei doi erau studenți.

Prima Doamnă a Ucrainei este de meserie arhitect și scenarist. Olena Zelenska și Volodimir Zelenski s-au căsătorit în anul 2003 și au împreună doi copii, pe Aleksandra Zelenskaya și Kiril Zelenskiy.

Președintele Ucrainei, mesaj dramatic trimis în plin război

Președintele Volodimir Zelenski se teme pentru viața sa, de când Rusia a atacat Ucraina. Politicianul a  susținut în cadrul unei conferințe, că se consideră ținta principală a Rusiei.

Joi, 24 februarie, liderii Uniunii Europene s-au întâlnit la Bruxelles, timp în care liderul ucrainean Volodimir Zelenski le-a transmis un mesaj tranșant, susținând că „e probabil ultima oră când mă vedeți viu”.

Președintele statului ucrainean le-a cerut liderilor europeni să lanseze sancțiuni dure la adresa Rusiei pentru a îi determina să oprească invazia în Ucraina.

„Te cutremuri, pentru că omul ăsta, care cere ajutor și sprijin, ar putea să nu mai fie în viață în următoarele 48 de ore. Ne-a zguduit pe toți, pentru că una e să vezi victime ca statistici la televizor și alta e să te uiți în ochii cuiva pentru care supraviețuirea e o chestiune de ore”, a declarat premierul bulgar Kiril Petkov.

Urmăriți Playtech.ro și pe