Familia Halep acaparează Mamaia Nord. Ce a făcut vărul Simonei Halep acolo

Familia Halep acaparează Mamaia Nord. Ce a făcut vărul Simonei Halep acolo
Imperiul se extinde! Vărul Simonei Halep aduce un plus afacerii familiei

Imperiul Halep se extinde! Familia campioanei noastre stă din ce în ce mai bine în mediul afacerilor. Ce a făcut de curând vărul Simonei Halep și cum a reușit să acapareze încă puțin din Mamaia Nord?

Imperiul se extinde! Vărul Simonei Halep continuă achizițiile imobiliare

Afacerile familiei Halep se extind și prind și mai mult contur! Vărul campioanei noastre a finalizat încă un bloc pe malul mării. Complexul se află între Mamaia și Năvodari. Familia Halep joacă din ce în ce mai dur pe piața imobiliară, mai cu seamă în orașul natal al jucătoarei de tenis. Vărul acesteia a scos la vânzare apartamente de la malul mării într-o zonă în plină dezvoltare, astfel că prețurile sunt clar piperate, asta după ce fratele sportivei a ridicat un întreg cartier. George Halep nu se lasă mai prejos și vine cu locuințe de lux la o aruncătură de băț de peisajele mirifice ale litoralului nostru. Un apartament de 51 mp plus o terasă de 38 de mp are prețul de 59.000 de euro, unul de 72 de mp se vinde cu 63.000 de euro și cu 80.000 de euro un apartament de 107 mp.

Blocul ridicat de vărul Simonei se află la doar 150 de metri de plajă, este finalizat luna trecută, iar proprietarul așteaptă ca până în sezonul estival viitor să se vândă într-o proporție destul de mare. Nicolae Halep are și el cu ce se lăuda, mai cu seamă după cartierul de blocuri ridicat ale căror apartamente s-au vândut ca pâinea caldă. Inițial, fratele sportivei își propusese să ridice un singur bloc, ulterior a cerut aprobarea de la Primărie pentru edificarea altor două clădiri aproape de prima. La momentul actual, familia Halep este considerată una din marile jucătoare în domeniul imobiliar în: Constanța, Năvodari și Mamaia.

Familia Halep se impune în domeniul imobiliar din Constanța
Familia Halep se impune în domeniul imobiliar din Constanța

Simona Halep, afacere de succes cu sponsorul ei tehnic

Simona a semnat la începutul anului 2018 cu Nike, afacere de pe urma căreia a câștigat două milioane de dolari pe an. Înțelegerea a fost de doar un an, dar a fost suficient pentru ca Simo să intre în topul celor mai profitabile afaceri făcute de cei de la Nike în istorie în tenis. Sportiva a reușit să câștige turneul de Grand Slam de la Roland Garros în echipamentul de la ei.

„După ce parteneriatul de durată cu Adidas a luat sfârșit, Halep a început 2018 fără un sponsor de echipament. Demonstrând că hainele nu definesc jucătoarele, a câștigat primul turneu al anului de la Shenzhen și a ajuns în finala de la Australian Open. Nike a intrat în scenă imediat după și a fost tocmai la fix, înainte ca Simona să câștige primul său Grand Slam la Roland Garros”
(Sursa: Baseline)