Prezentatoarea TV care a primit 3 facturi la gaze într-o singură lună: ”La adresa de facturare am locuit 6 zile”

Prezentatoarea TV care a primit 3 facturi la gaze într-o singură lună: ”La adresa de facturare am locuit 6 zile”
Mărturiile incredibile ale unei prezentatoare TV: a primit 3 facturi la gaze intr-o singură lună

O prezentatoare TV a primit trei facturi la gaze într-o singură lună. Cunoscuta vedetă a rămas fără cuvinte când a găsit atâtea facturi. Alt detaliu care a surprins pe toată lumea a fost faptul că aceasta locuise la adresa în cauză doar 6 zile. Cum s-a putut întâmpla acest lucru? Chiar femeia a venit cu mai multe detalii despre cele petrecute. ”La adresa de facturare am locuit 6 zile”, a declarat aceasta.

O prezentatoare TV a primit 3 facturi la gaze într-o lună: detalii din partea acesteia

Șocul facturilor continuă să îi lovească pe români. Mirela Voicu a mărturisit de curând că a primit trei facturi la gaz pentru o singură lună. Realizatoarea emisiunii ‘Voi cu Voicu’ de la Antena 3 a povestit tuturor care i-a fost mirarea recentă când a primit facturile lunare.

Aceasta a primit trei facturi la gaz pe o singură lună, în valoare totală de 1.897 de lei, în condițiile în care la adresa la care s-a emis factura a stat doar 6 zile. Cea din urmă a susținut că avem parte de furnizori lacomi și ticăloși și nu doar ea simte profund problemele din această direcție, ci mii de români care sunt în situația asta.

Moderatoarea a mai mărturisit că mulți dintre ei se plâng în van de problema facturilor pentru că pare că nu îi aude nimeni.

„Merit chestia asta pentru că trăiesc în România, pentru că avem parte de furnizori care sunt și lacomi și ticăloși. Nu e vorba neapărat despre mine, este vorba despre mulți români care sunt în situația asta și care vorbesc în van pentru că nu îi aude nimeni.

Pe data de 29 decembrie s-a emis factura în valoare de 814 lei cu termen scadent 28 ianuarie. O factură corectă, pentru că indexul autocitit îl trimit între 23 și 27. Incorectă dacă stăm să ne gândim că în luna decembrie, la adresa de facturare, eu am locuit 6 zile”, a detaliat prezentatoarea.

„Am făcut o reclamație la furnizor. Am primit un răspuns cred că în chineză”

Mirela Voicu a mai declarat că în data de 14 i s-a emis o factură de 629 de lei ce avea un termen scadent în 14 februarie, ulterior pe 29 a venit altă factură cu data de emitere în 31 ianuarie.

„În ianuarie, pe data de 14, mi se emite din nou o factură în valoare de 629 de lei, cu termen scadent 14 februarie. După care, pe 29, primesc o altă factură cu data de emitere 31 ianuarie, noi fiind azi în 29, în valoare de 454 de lei, cu termen scadent martie. (…) Acum te întreb: ori sunt incompetenți, ori sunt ticăloși, ori sunt ambele.

Sunt oameni care nu își pot permite să plătească o factură, nu 3 facturi emise în ianuarie. Am făcut o reclamație la furnizor. Am primit un răspuns cred că în chineză, pentru că nu a înțeles nimeni nimic”, a povestit Mirela Voicu într-o intervenție telefonică la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI