Explozii Crevedia: Motivul pentru care fiicei celor doi soţi morţi i s-a făcut dosar penal. A primit şi amendă, e disperată

de: Mariana Olteanu
30 08. 2023

Apar noi detalii despre explozia de la Crevedia! Fiul celor doi soți morți susține că autoritățile ar fi știut de existența acestora nereguli, iar, în acest moment se încearcă o mușamalizare. Între timp, ginerele celor doi soți s-a ales cu amendă și dosar penal, după ce a intrat în curtea părinților pentru a lua actele acestora de identitate necesare la INML și să dea de mâncare la animale.

Dosar penal pentru ginerele celor doi soți

Ginerele celor doi soți morți s-a ales cu dosar penal, după ce a intrat în curte pentru a hrăni animalele din ogradă și pentru a lua diverse lucruri. Anunțul a fost făcut de soția acestuia, care susține că bărbatul a fost dus la secția de poliție încătușat.

”Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți, noi încercând sa hrănim animalele ramase în viață și să luăm niște haine. Acest om a fost trimis de comandantul lor să ne însoțească până la poarta, iar în curte să intre doar domnul pompier. Respect pentru pompierul care s-a oferit sa ne ajute cu hrănirea animalelor, iar celalalt om a intrat să ne spună că trebuie să ne păzească să nu furam ceva sau să fugim.

Într-un final a ajuns soțul meu la secția de politie, încătușat de comandant și încă 2 persoane, iar pe mine m-a bruscat să ies odată din curte de parcă am fi fost niște criminali, fiindcă domnul comandant a fost supărat că am folosit telefonul în condițiile în care și el avea telefonul la el (oare era închis să nu existe pericolul unei explozii?).Așadar domnul comandant i-a făcut dosar penal și i-a dat amendă maximă soțului meu”, a scris femeia pe o rețea socială.

Te-ar putea interesa și: Fiul soţilor morţi în exploziile de la Crevedia, noi declaraţii. Nu mai are încredere în autorităţi: „Încearcă să ascundă multe lucruri”

Acuzații grave la adresa polițiștilor

Totodată, femeia e de părere că oamenii legii înceracă să ascundă mai multe lucruri.

”Domnii polițiști folosesc telefoanele fără niciun pericol în prezența cisternei, dar noi, cetățenii, nu putem. Oare de ce vor să ascundă ceva???”, mai spune femeia.

După ce au intrat în curte, cei doi au descoperit că, în urma exploziei cisterna a zburat la ei în curte.

”Noi nu avem voie să venim la noi în curte să dăm de mâncare la găini? Uite, câinii mor de sete de foame. Găinile au luat-o razna.

Și stați să vă mai arăt ceva, că dacă tot e așa și nu ne lasă în pace, să vă arăt pe unde a zburat doamna cisternă. Uitați unde a ajuns, tocmai în curte la socru-meu câteva tone de tablă… unde au ajuns suntem noi de vină? Și acum ne mor păsarile, ne mor câinii de foame, că nu avem voie să venim la noi acasă”, a spus fiica celor doi.

Te-ar putea interesa și: Reacția lui Klaus Iohannis, după ce a vizitat victimele exploziilor de la Crevedia internate la Spitalul Floreasca: ”Cei vinovaţi să primească pedepse exemplare”

”Nu există, nu stiu, n-am văzut”

Și fratele femeii a făcut declarații halucinante. Potrivit acestuia, poliția știa de neregulile de la stația GPL. Mai mult, se pare că, în urma exploziei, inclusiv fostul cumnat al primarului a fost rănit.

”De vreo 6 ani ei au închis butelia aia micuță care alimenta la mașini și au făcut ca un fel de parcare, un fel de tranzit unde veneau camioanele si descarcau. Deci nu mai e vorba de statie GPL, a fost acum 8 ani de zile. Aia nu e statie, daca cautati nu are niciun furtun de alimentare pentru masina mica de ani de zile stau cu radarul in dreptul lor acolo si spun ca ei nu au vazut nicio cisternă.

Eu va spun că încearca să se mușamalizeze si cu moartea parintilor si cu statia asta asa numita statie GPL. Toată comuna știe, nu e pe câmp nu e să nu vezi nu există, nu stiu, n-am văzut”, a spus acesta pentru Realitatea.

Te-ar putea interesa și: Primarul din Crevedia a sărit pe geam după apariția senatoarei Diana Șoșoacă: ”Hai, pe bune! V-am făcut ceva?”