EXCLUSIV Vești bune pentru Laurette după ce a fost bătută: ”Este totul ca înainte între noi”

EXCLUSIV Vești bune pentru Laurette după ce a fost bătută: ”Este totul ca înainte între noi”
Vesti bune pentru Laurette

Laurette a văzut moarte cu ochii, săptămâna trecută, în urma întâlnirii cu M.T., într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Scandalul dintre ei s-a lăsat și cu violență, fostul fotomodel alegându-se cu răni grave, inclusiv pe picioare, mâini și față. Ea ne-a oferit noi detalii despre acel coșmar, dar ne-a vorbit și despre teama că Mihai, fostul iubit, îi va putea lua fetița, după rușinosul episod, așa cum acesta intenționa, imediat după incident: “M-am împăcat cu Mihai, nu îmi va lua fetița, a vizitat-o pe Selena, fata noastră, s-a asigurat că suntem bine!”, ne-a spus Laurette, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Laurette și Mihai au făcut pace: “M-am împăcat cu Mihai, nu îmi va lua fetița, a venit la noi și a văzut-o și pe Selena, în perioada asta”.

Deși fostul iubit al fotomodelului ar fi vrut inițial să o ia de la Laurette pe Selena, fiica lor, așa cum zilele trecute au aflat reporterii Playtech.ro, iată că acesta a revenit, între timp, la sentimente mai bune. Ba chiar o susține pe mama copilului său, după scandalul avut cu bărbatul cu care își dăduse întâlnire într-un cadru intim. Contactată de reporterii Playtech.ro, Laurette ne-a spus:

“M-am împăcat cu Mihai, nu îmi va lua fetița, a venit la noi și a văzut-o și pe Selena, în perioada asta. Este totul ca înainte între noi, nu s-a schimbat nimic”. Laurette vrea ca bărbatul care a bătut-o să plătească pentru faptele lui, cazul fiind și în atenția Secției 10 de Poliție.

Laurette, despre bărbatul cu care și-a dat întâlnire în camera de hotel: ”Nu am vrut să fac ce mi-a cerut el, m-a întrebat că ce caut, dacă nu voiam să fac ce vrea el?”

Laurette ne-a oferit noi detalii despre acel episod:

“Nu am mai luat legătură cu el, de atunci. Am mai fost abordată, așa, de diverși domni. Nu erau abordări elegante, ci cu scopul să îmi strice imaginea, iar eu îmi dădeam seama foarte ușor, însă la el nu mi-am dat seama. Eu m-am mai întâlnit cu el, de trei sau patru ori până acum. Mi s-a părut un domn foarte serios, mi-a zis că este divorțat, că are două fetițe, că are afaceri. Țin minte că atunci când a intrat în camera de hotel s-a înfuriat pe mine că nu am vrut să fac ce mi-a cerut el, mi-a zis că ce caut aici dacă nu voiam să fac ce vrea el. Persoana cu care m-am întâlnit cred că consumase ceva, era foarte agitat și nervos când a intrat pe ușă și i-am zis să ia loc pe scaun. Din momentul în care am intrat în camera de hotel am stat maximum 20 de minute. S-a enervat din cauză că el mi-a cerut ceva și eu nu am fost de acord”, ni s-a mai confesat Laurette, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Laurette se confruntă acum cu mari probleme de sănătate

Laurette și acel bărbat și-au dat întâlnire la hotel. Ea a sosit prima și tot ea a și plătit camera. Scandalul ar fi pornit de la faptul că nu s-ar fi înțeles la bani, bărbatul oferindu-i doar 300 de euro. Nemulțumită, Laurette ar fi vrut să îi ia borseta plină cu bani, pentru a-și lua partea promisă, moment în care bărbatul a devenit agresiv. Laurette se confruntă acum cu numeroase probleme de sănătate:

”Are cefalee, vertij, traumatism la nivelul capului, hematom epicranian parte dreaptă, durere și inflamație mamară stângă, endurație implant mamar, edem pe membrele pelvine, prezintă dermabraziuni genunchi bilateral și cot drept”, au declarat surse pentru spynews.ro.