Ce i-au descoperit medicii lui Laurette la cap, după agresiunea fizică. E îngrozitor

Ce i-au descoperit medicii lui Laurette la cap, după agresiunea fizică. E îngrozitor
Laurette, la spital după agresiunea fizică din hotel: ce i-au descoperit medicii la cap

Agresiunea fizică suferită de Laurette Atindehou, în seara de 9 martie, într-un hotel din centrul Bucureștiu, a lăsat urme pe corpul său. Ea a fost internată o noapte în Spitalul Floreasca, unde medicii au constatat gravitatea rănilor de pe trupul său. Scrisoarea medicală a vedetei a fost dată publicității seara trecută, în emisiunea ”XNS”, de la Antena Stars.

Scrisoarea medicală a lui Laurette: ce i-au descoperit medicii la cap după agresiunea fizică

După incidentul din Centrul Vechi, Laurette a început să se simtă din ce în ce mai rău. A leșinat în bucătărie la două zile de la agresiune, iar prietenele ei, Adriana Bahmuțeanu și solista de muzică populară Claudia Ghițulescu, au decis să o ducă la Spitalul Floreasca. Vedeta a fost internată acolo o noapte, iar medicii au constatat gravitatea rănilor suferite în noaptea nefastă.

Scrisoarea medicală de la Floreasca a fost dată publicității marți seară, în emisiunea ”XNS”. În document se arată faptul că pacienta prezenta cefalee, vertij, hematom cranian pe partea dreaptă de mici dimensiuni, durere membre, indurare și inflamație mamară stângă. În plus, aceasta riscă să facă tromboze care se pot duce către un organ vital.

De asemenea, mulatra va fi nevoită să se opereze la sâni dat fiind că individul care a agresat-o a lovit-o puternic în zona pieptului, deplasându-i implantul stâng. În ceea ce privește amețelile acuzate, acestea se datorează hematomului de la cap, agresorul lovind-o de mai multe ori cu capul de wc.

„Poliția a tratat cu superficialitate cazul”, a acuzat Adriana Bahmuțeanu 

„Eu am dus-o la spital pe Laurette, împreună cu Claudia Ghițulescu. Avea un sân lovit, genunchii făcuți praf. Nu vroia să meargă, că nu avea cu cine să lase fata! Nu avea un centimetru de piele care să nu fie afectat. Mi se pare că Poliția a fost prea blândă, psihopatul trebuia arestat. O să sun la domnul ministru de interne să vedem ce se întâmplă cu cazul lui Laurette. Părerea mea e că e tentativă de omor.

Era un fel de iubit, se întâlniseră înainte, omul o curta insistent din luna ianuarie. A cucerit-o după câteva întâlniri pe la cafele. Poliția a tratat cu superficialitate cazul și nu au arestat agresorul pentru faptul că Laurette nu avea vânătăi pe față”, a spus Adriana Bahmușeanu la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI