EXCLUSIV Veste șocantă primită de familia Mădălinei Manole! Tatăl regretatei artiste nu răspunde nici la tratamentul cu plasmă: “Pregătiți-vă de înmormântare”

EXCLUSIV Veste șocantă primită de familia Mădălinei Manole! Tatăl regretatei artiste nu răspunde nici la tratamentul cu plasmă: “Pregătiți-vă de înmormântare”
Vești proaste despre starea de sănătate a tatălui regretatei Mădălina Manole?

Potrivit cadrelor medicale, șansele ca Ion Manole să scape cu viață după infecția cu coronavirus sunt aproape nule. Familia acestuia se pregătește de înmormântare.

Tatăl Mădălinei Manole, testat pozitiv cu COVID 19

Înurmă cu două zile, tatăl Mădălinei Manole a ajuns la spital Județean de Urgență din Ploiești, acuzând dureri musculare și lipsa gustului și a mirosului. I s-a făcut un test de covid, care a ieșit pozitiv, motiv pentru care Ion Manole a fost internat imediat. Din păcate, starea acestuia s-a deteriorat extrem de repede, iar medicii sunt sceptici înprivința șanselor de supraviețuire ale acestuia:

Are la activ un atac cerebral, un infarct și multe alte probleme de sănătate. Starea lui de sănătate era, oricum, una precară. Din păcate, organismul lui nu are putere să lupte cu virusul ăsta perfid, care îl omoară puțin câte puțin. Din păcate, nu răspunde nici la tratamentul cu plasmă, iar medicii nu mai pot face nimic pentru el. Fiul său, Marian Manole, este conștient de toate aceste lucruri și se pregătește de înmormântare”, au declarat apropiați ai familiei Manole, pentru impact.ro.

Medicii susțin că șansele de revenire a tatălui Mădălinei Manole sunt aproape nule
Medicii susțin că șansele de revenire a tatălui Mădălinei Manole sunt aproape nule

Nu a mai apucat să își vadă nepotul pentru ultima oară

Starea de sănătate a Mădălinei Manole a început să se deterioreze rapid după moartea soției sale. În 2017, Eugenia Manole a murit pe patul unui spital, după o luptă de două luni cu cancerul pulmonar. Pe atunci, bărbatul mărturisea că vrea să se ducă și el cât mai curând după soția sa, dar că mai are o ultimă misiune pe pământ: “Eu nu mor până nu fac dreptate pentru fata mea! Eu nu-mi dau sufletul până nu scot adevărul, ce s-a întâmplat cu fata mea. Mama ei nu a mai rezistat. Durere de mamă.Șapte ani să-ți plângi copilul. A cedat. A murit dorindu-și să își mai vadă nepotul pentru ultima dată. Nu l-a mai văzut de când a murit Mădălina. Eu sper ca Dumnezeu să mă ajute să nu cedez, sper să îmi dea zile să apuc să îi spun nepotului meu adevărul”, declara Ion Manoleîn urmă cu trei ani.

Tatăl artistei nu a mai apucat să facă nimic din ceea ce își propusese, însă fratele cântăreței, Marian Manole, strânge probe pentru a redeschide dosarul surorii sale: “ Din păcate, mai devreme sau mai târziu toți murim. Nimeni nu are zilele numărate. Tatăl meu se chinuie de mulți ani cu diferite boli. Chiar dacă el nu o să mai fie, eu nu mă las până nu îndeplinesc ultima lui dorință. Vreau să fac dreptate surorii mele”, ne-a declarant bărbatul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI