EXCLUSIV Unde va fi înmormântat Nicolae Duduianu. Ce au făcut Grațian și Ciprian Duduianu în această dimineață

EXCLUSIV Unde va fi înmormântat Nicolae Duduianu. Ce au făcut Grațian și Ciprian Duduianu în această dimineață
Unde o sa fie inmormantat Nicolae Duduianu

Părintele clanului, și tatăl lui Emi Pian, Nicolaie Duduianu, a murit în noaptea de luni spre marți, în urma unui infarct. Acesta a murit chiar cu o lună înainte de a fi eliberat din închisoare.

Unde va fi înmormântat Nicolae Duduianu

De altfel, liderul clanului a făcut nouă cereri din luna august și până acum, pentru a primi o învoire de 2 ore, ca să poată merge la fiul său, Emi Pian, la cimitir. Nicolae Duduianu a murit însă cu focul acesta în inimă, și anume, că nu a putut merge să-i aprindă o lumânare lui Emi Pian.

De menționat este că Grațian și Ciprian Duduianu, frații lui Emi Pian, au făcut cerere în această dimineață să li se permită să meargă la înmormantarea tatălui lor, dar le-a fost respinsă pe motiv că e focar de coronavirus și pot aduce virusul în penitenciar. În plus, Nicolae Duduianu va fi înmormantat lângă Emi Pian.

Reamintim că în august, lumea interlopă era zguduită de scandalul și moartea liderului Clanului Duduienilor, și anume Emi Pian. Au trecut patru luni, iar Duduienii mai primesc o lovitură, odată cu moartea părintelui clanului, Nicolaie Duduianu.

Tatăl lui Emi Pian ispășea o pedeapsă în Penitenciarul Mioveni. Potrivit informațiilor, acesta era cel care a creat unul din cele mai dure clanuri din lumea interlopă bucureșteană, iar Duduianu senior se afla în arestul Penitenciaruli Mioveni, în momentul infarctului.

Acesta fusese anchetat și acuzat de tentativă de omor, după ce a încercat să dea cu mașina peste un pieton, în Capitală. Oficialii penitenciarului au spus că în noaptea de luni spre marți, Nicolaie Duduianu a făcut infarct.

Nicolae Duduianu ar mai fi suferit un infarct, la aflarea morții fiului său

El a fost dus de urgență la spitalul penitenciarului, acolo unde medicii au încercat resuscitarea acestuia, dar fără succes, în cele din urmă. Nicolaie Duduianu avea 77 de ani și mai suferea și de alte afecțiuni, la momentul decesului.

Tatăl lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian, se afla tot în închisoare, la momentul decesului fiului său, într-o altercație, în urma unui joc de barbut. Surse spun că la aflarea veștii morții lui Emi Pian, acesta ar mai fi suferit și atunci un infarct. Însă medicii penitenciarului spuneau atunci că nu a fost unul grav.

Tot surse au susținut că după momentul morții fiului său, Nicolaie Duduianu ar fi cerut membrilor clanului să răzbune, într-un fel sau altul, asasinarea lui Emi Pian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI