22 sept. 2020 | 12:02

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tată al Elizei spune unde e cea mai bătrână mamă din România

Știri generale
EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tată al Elizei spune unde e cea mai bătrână mamă din România
Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tată al Elizei spune unde e cea mai bătrână mamă din România

Cea mai bătrână mamă din România este, în continuare, de negăsit. Medicul care a ajutat-o să nască și nașul Elizei, a vorbit în exclusivitate pentru playtech.ro despre această situație și despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afectează mulți bătrâni.

Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19

În urmă cu mai bine de o lună, anunțam, în exclusivitate, faptul că Adriana Iliescu este pur și simplu de negăsit. După săptămâni în care am încercat să o contactăm prin toate mijloacele posibile și fără a avea succes, am mers la blocul acesteia din Drumul Taberei și am stat de vorba cu câteva vecine ale cele mai bătrâne mame din România. Femeile ne-au dezvăluit că nu au mai văzut-o de mult pe profesoara de limba română, deși aceasta a fost mereu o femeie extrem de activă, care iese zilnic la magazin.

‘Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni. Poate se simte rău, cine știe. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, ne-a spus o colocatară a blocului din Drumul Taberei, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Eliza nu a mai ținut legătura cu “tatăl“ ei

Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tată al Elizei spune unde e cea mai bătrână mamă din România

Viitorul tată al Elizei ne spune unde e cea mai bătrână mamă din România

De atunci și până astăzi, am continuat să o contactăm zilnic pe Adriana Iliescu, însă fără nicio izbândă. Astfel am luat legătura cu cel care îi este cel mai apropiat, medicul care a inseminat-o artificial, care a ajutat-o să ducă sarcina la termen și să nască. Vorbim despre profesorul Bogdan Marinescu, singurul care s-a încumetat să facă un asemenea experiment, să ajute o femeie de 68 de ani să rămână însărcinată și să aducă pe lume un copil.

De altfel, renumitul medic este și nașul Elizei, cu care a păstrat o relație extrem de apropiată de-a lungul anilor. Surpriză, însă! Nici măcar acesta nu știe nimic despre cumătra lui:

“Acum două luni era bine, însă de atunci nu am mai ținut legătura. Dar mă gândesc că dacă ar fi avut vreo problemă, aș fi aflat. Cel mai probabil, doamna Iliescu s-a retras la casa pe care o are lângă Pitești. Are și dânsa o vârstă și trebuie să se protejeze de covid-19. Acolo stă în aer liber în propria curte și este mult mai în siguranță”, ne-a declarat profesorul Bogdan Marinescu.

Cine va fi tatăl Elizei Iliescu

Conform celor declarate de cea mai bătrână mamă din România, profesorul Marinescu este și cel care îi va fi tutore Elizei, în cazul în care ea ar trece în neființă.

“Și dacă mor, Eliza nu rămâne singură, îl are pe nașul ei care va avea grijă de ea. Îi las și două apartamente, m-am asigurat că va avea un start bun în viață”, ne-a mai mărturisit Adriana Iliescu, în urmă cu câteva săptămâni.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro