EXCLUSIV Adriana Iliescu, decizie de ultimă oră în privința fiicei sale! Este bolnavă, dar a obligat-o pe Eliza să facă asta!

EXCLUSIV Adriana Iliescu, decizie de ultimă oră în privința fiicei sale! Este bolnavă, dar a obligat-o pe Eliza să facă asta!
EXCLUSIV Adriana Iliescu, decizie de ultimă oră în privința fiicei sale! Este bolnavă, dar a obligat-o pe Eliza să facă asta!

În această dimineață, fiica celei mai bătrâne mame din România a fost văzută la școală, alături de colegii săi deși, conform legii, ea ar fi putut învăța de acasă.

Eliza este, de astăzi, elevă în clasa a XI-a

Au trecut mai bine de trei săptămâni de când Adriana Iliescu este de negăsit. În tot acest timp, reporterii impact.ro au încercat să ia legătura cu fosta profesoară de limba română, ba chiar au mers la blocul din Drumul Taberei în care aceasta locuiește, în speranța că vor afla vești noi despre aceasta. Vecinii ne-au mărturisit că nici ei nu au mai văzut-o pe cea mai bătrână mamă din România și că, probabil, motivul pentru care aceasta nu mai iese din casă este starea precară de sănătate:

“Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, ne-a spus o colocatară a blocului din Drumul Taberei.

S-a dus la școală, chiar dacă mama sa este bolnavă

Astăzi, Eliza a devenit, oficial, elevă în clasa a XI-a, iar de dimineață a fost prezentă în curtea liceului Dimitrie Paciurea din București. Adolescenta a mers la deschiderea anului școlar și se pare că urmează să fie prezentă zi de zi la ore deși, conform Ministrului Sănătății, copiii care au părinți cu comorbidități nu sunt obligați să vină la școală, ei având posibilitatea să facă orele online.

Motivul? Tocmai pentru ca aceștia să nu își expună familia la un risc mult mai mare. În ciuda vârstei înaintate (83 de ani) și a faptului că nu se simte deloc bine, Adriana Iliescu a decis că cel mai bine pentru fiica sa este să meargă la liceu și să își reia cursurile precum orice alt elev.

A născut la 67 de ani o fetiță perfect sănătoasă

În 2004, la vârsta la care majoritatea femeilor sunt deja străbunici, Adriana Iliescu a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, pe care a botezat-o Eliza. Astfel, profesoara a devenit cea mai bătrână mama din România, iar gestul său de a aduce un copil pe lume la o vârstă atât de înaintată a fost îndelung criticat de opinia media, dar și de cetățeni. În ciuda tuturor aversităților cu care a fost nevoită să se confrunte, Adriana Iliescu și-a crescut fiica singură și a avut grijă să îi ofere cea mai bună educație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI