Marius Elisei s-a răzgândit și nu mai recunoaște flirtul cu transsexualul Delia. Cum a răbufnit acum la TV

Marius Elisei s-a răzgândit și nu mai recunoaște flirtul cu transsexualul Delia. Cum a răbufnit acum la TV
Marius Elisei s-a răzgândit și nu mai recunoaște flirtul cu transsexualul Delia

Mai rar du-te-vino ca aici. În urmă cu câteva zile își admitea greșeală, punând totul pe seama licorii lui Bacchus și a spiritului de glumă, iar acum vorbește despre înscenare. Marius Elisei, soțul Oanei Roman, nu mai recunoaște flirtul cu transsexualul Delia.

Marius Elisei nu mai recunoaște flirtul cu transsexualul Delia

Marius Elisei a intrat din nou în gura presei după ce au apărut în spațiul public câteva mesaje între el și transsexualul Delia Rexha, fosta iubită a lui Nicolae Guță, deloc străină de lumea showbiz-ului, perindându-se prin patul multor artiști. Delia susține că între ea și Elisei există o aventură care ar fi început în momentul în care bărbatul i-a scris pentru prima dată, în urmă cu câteva luni, de pe un cont fals de Facebook.

Marius Elisei s-a răzgândit și nu mai recunoaște flirtul cu transsexualul Delia. Cum a răbufnit acum la TV
Mesajele dintre Delia și Marius

Au avut apeluri video, apoi, după ce s-au văzut destul în acest fel, Marius a invitat-o la București. Din diferite motive, Delia nu putea să se deplaseze către Capitală, așa că urma ca Elisei să o viziteze la Timișoara, unde locuiește transsexualul. Flirtul s-a încheiat după o conversație în contradictoriu, Marius blocând-o pe Delia pe toate rețelele sociale fără vreun motiv.

”O minciună oribilă”

Inițial, Marius, fiind ”pus la zid”, a spus doar că se afla într-o stare de ebrietate avansată și ”îi ardea de glume, de show”, precizând că ”eu sunt pe fete, nu pe băieți, ca să fim clar înțeleși”. Peste scandal au trecut alte câteva zile, iar Elisei s-a gândit să își schimbe tactica și din vinovat aspiră la rolul de victimă. În emisiunea lui Mihai Morar, soțul Oanei Roman a spus că este vorba despre o înscenare, iar de acest lucru se vor ocupa avocații.

„Este vorba despre o înscenare foarte urâtă. Este vorba despre o persoană care încearcă să iasă la TV, să se afirme pe spatele meu și pe spatele Oanei. Oana este cea mai importantă din acest subiect. S-a discutat foarte mult în ultimele zile. Am dovezi foarte clare, este o înscenare. O minciună oribilă. Am luat legătura cu avocații. O să înaintăm un dosar penal pentru a demonstra concret adevărul și că această înscenare este o făcătură”, a spus Marius Elisei la ”Răi da Buni”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI