EXCLUSIV Uluitor cum se poartă Principele Nicolae cu fetița lui. Ce știe micuța despre familia tatălui

EXCLUSIV Uluitor cum se poartă Principele Nicolae cu fetița lui. Ce știe micuța despre familia tatălui
Cum se poartă Principele Nicolae cu fetița lui?

Prințul Nicolae a revenit în vizorul presei după ce femeia cu care s-a iubit l-a înștiințat că din rodul dragostei lor a rezultat o fetiță. Fostul principe al României și-a recunoscut în cele din urmă „fiica pierdută”, dar lucrurile nu s-au îmbunătățit prea tare. Ce știe prințesa despre familia tatălui său și cum se poartă acesta cu ea?

Cum se poartă Principele Nicolae cu fetița lui?

Viața familiei fostului principe al României a trecut rapid de la o extremă la alta, din cauza unei relații intime ale acestuia cu o tânără. Nicolae Cîrjan este femeia care i-a dăruit un moștenitor lui Nicolae. Mai mult decât atât, a reușit în cele din urmă să-și spele imaginea, după ce testele ADN au arătat că fostul principe este tatăl copilului său.

În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”
Fostul Principe Nicolae

Cum se poartă Principele Nicolae cu fetița lui? Ce știe micuța despre familia tatălui?
Cum se poartă Principele Nicolae cu fetița lui? Ce știe micuța despre familia tatălui?

Ce știe fetița despre familia tatălui?

Din nefericire, deși acesta și-a asumat responsabilitatea față de copilă, nu a văzut-o decât de două ori până acum. De asemenea, nu dorește să păstreze o relație apropiată cu micuța. Mai mult decât atât, fata nu știe că face parte din familia Regală, nu știe că este prințesă. „Fata pierdută” a lui Nicolae știe doar că tatăl său nu vine să o vadă pentru că el lucrează în străinătate. Cu toate astea, implicarea a venit din partea Prințesei Elena, mama lui Nicolae, care se interesează de nepoată și vine să o vadă. Situația aceasta este tratată la fel și de Prințesa Margareta, moștenitoarea tronului.

Amintim că în anul 2015, Regele Mihai i-a retras titulul de principe al României nepotului său, excluzându-l ulterior din succesiunea la Coroana României. Oficial nu a fost explicat un motiv al acestei decizii, dar au apărut informații care indică faptul că motivul acestei decizii ar fi fost tocmai presupusa relație a lui Nicolae cu o tânără pe nume Nicoleta, pe care ar fi lăsat-o însărcinată, lucru care s-a dovedit mai târziu a fi adevărat.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI