Situație jenantă la Casa Regală. Fostul Principe Nicolae recunoaște că e tatăl copilului Nicoletei Cîrjan

Situație jenantă la Casa Regală. Fostul Principe Nicolae recunoaște că e tatăl copilului Nicoletei Cîrjan

Fostul Principe al României, Nicolae, a anunțat că testul de paternitate făcut în cazul copilului Nicoletei Cîrjan a ieșit pozitiv. El a recunoscut acest lucru, dar a cerut să nu se mai facă niciun comentariu pe acest subiect.

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, căruia Casa Regală i-a retras titlul de Principe a recunoscut că este tatăl copilului născut de Nicoleta Cîrjan, femeia cu care a avut o aventură la un moment dat. Fostul principe susține că testul de paternitate a ieșit pozitiv.

Nicolae este acum însurat de anul trecut, dar cu Nicoleta Cîrjan a avut o relația de concubinaj.

Foto: Facebook Nicolae al Romaniei

Nicolae al României recunoaște că e tatăl copilului

Fostul principe al României, Nicolae, a anunțat că Nicoleta Cârjan a acceptat să facă testul de paternitate, iar rezultatul a fost pozitiv. El spune că-și asumă responsabilitatea legală în privința copilului, dar precizează că nu a avut o relație cu mama acestuia.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”
Nicolae al României, postare Facebook

În contextul acestui scandal, Regele Mihai a decis, în 2015, să-i retragă titlul de Principe al României nepotului său. De asemenea, el a fost exclus din succesiunea de la Coroana României.

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills a susținut că respectă decizia bunicului său, dar că a primit-o „cu multă durere în suflet”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI