EXCLUSIV Transsexualul nu este motivul real pentru care Oana Roman vrea să divorțeze. Ce se întâmplă cu Marius Elisei, de fapt

EXCLUSIV Transsexualul nu este motivul real pentru care Oana Roman vrea să divorțeze. Ce se întâmplă cu Marius Elisei, de fapt
Motivul real al divorțului dintre Oana Roman și Marius Elisei. Nu este vorba despre trassexualul Delia

Oana Roman a recunoscut adevăratul motiv pentru care a decis separarea definitivă de soțul ei. Deși fanii au crezut că este vorba despre ultimul scandal în care este implicat Marius Elisei, nu este adevărat. Cum a ajuns, de fapt, la decizia aceasta?

Motivul real al divorțului dintre Oana Roman și Marius Elisei

Din păcate, decizia Oanei de a divorța de tatăl copilului său pare irevocabilă de data aceasta. Deși în celebrul cuplu au mai existat multe sincope de-a lungul anilor, ultimele întâmplări au umplut paharul. Cu toate că fanii fiicei lui Petre Roman cred cu desăvârșire că motivul este „escapada” lui Elisei cu transsexualul Delia, acest lucru a pus doar paie pe foc și a consolidat decizia.

Surse din anturajul celor doi au declarat, pentru impact.ro, faptul că Oana se simte puțin depășită de situația în care se află, simțindu-se trădată în cel mai rău mod, fiind „înșelată” cu un transsexual. Cu toate astea, adevăratul motiv este că difereța dintre cei doi de atitudine asupra familiei și a carierei este una mult prea mare. Conform sursei citate, fiica lui Petre Roman consideră că a luptat prea mult singură, iar că Marius s-a ferit de cele mai multe ori să arate că dorește să se întreacă pe sine sau să treacă dincolo de comoditate. Oana a mai mărturisit aceste lucruri, în linii mari, dar niciodată nu a fost împinsă de situația jenantă aferentă în care este pusă.

Motivul real pentru care Oana Roman a decis să divorțeze de Marius Elisei
Motivul real pentru care Oana Roman a decis să divorțeze de Marius Elisei

„Și lipsa banilor a erodat relația”

„Mai există un motiv pentru care eu i-am că dacă el nu reușește să-l rezolve, eu voi renunța. Eu am mai vrut să renunț și până acum. L-am rugat din suflet să înțeleagă. Marius a fost primit foarte bine în familie. Are o relație extraordinară cu mama și are o relație mult mai bună cu tata decât o am eu. Când sunt prea mulți bani iar sunt probleme, crede-mă. Și lipsa banilor a erodat relația. Eu când l-am cunoscut, prezentam o emisiune pentru care câștigam foarte mulți bani”
Oana Roman (Sursa: XNS)

Urmăriți Playtech.ro și pe