EXCLUSIV Soțiile lui Cristi Borcea, obligate să semneze acest act, la căsătorie. Ce nu au voie să facă sub nicio formă

Cristi Borcea are o familie foarte frumoasă, de care se bucură pe deplin, odată cu eliberarea din spatele gratiilor. Și-a refăcut viața alături de Valentina Pelinel, iar manechinul i-a dăruit un fiu superb, pe nume Milan Cristian, dar și pe gemenele Indira și Rania. Mai mult, micuțele mai împart și numele sfânt de Maria, pe care ambele l-au primit, la botez, așa cum și-a dorit mămica lor celebră.

EXCLUSIV Soțiile lui Cristi Borcea, obligate să semneze acest act, la căsătorie

În trecut, fostul acționar de la Dinamo București a fost însurat cu Mihaela, din 1988 și până în anul 2011. Pe atunci, cei doi s-au separat și din pricina unui scandal ce izbucnise între fosta parteneră de viață și noua iubită, pe atunci, Alina Vidican. De meserie tot manechin, aceasta a renunțat la carieră pentru a fi cu Cristi Borcea și i-a dăruit, de asemenea, un copil. Mariajul cu fostul fotomodel a durat din 2011 și până în 2016.

EXCLUSIV Soțiile lui Cristi Borcea, obligate să semneze acest act, la căsătorie. Ce nu au voie să facă sub nicio formă
Toate soțiile lui Cristi Borcea au fost puse să semneze un act de confidențialitate, fiind remunerate generos

Pe când se afla în spatele gratiilor, omul de afaceri a început o frumoasă poveste de dragoste cu Valentina Pelinel. Blondina a rămas însărcinată cu Milan și s-a dedicat creșterii băiețelului în totalitate. Mai mult, Cristi Borcea a fost condamnat la 7 ani de închisoare, din care a făcut 5 ani și o lună. Va executa restul pedepsei sale în stare de libertate.

Ce nu au voie să facă sub nicio formă?

Dacă a existat o vreme în care fostele partenere ale afaceristului își duceau crizele de gelozie în public, fie în platourile de filmare ale televiziunilor, Cristi Borcea a decis să încheie „păruiala” odată și pentru totdeauna. Acesta le-a pus pe toate femeile din viața lui, la căsătorie, să semneze un act de confidențialitate. În paginile documentului, sursele Impact spun că ar fi existat și o condiție specială. E vorba tocmai despre evitarea scandalurilor, în public.

De aceea, nicio parteneră a ex-acționarului Dinamo nu ar avea voie să le aducă cuvinte de ocară celorlalte foste ale sale. În urma înțelegerii scrise, atât Mihaela Borcea, Alina Vidican, dar și Valentina Pelinel, au primit compensații generoase. Este vorba despre afaceri pe care Cristi Borcea le-a încredințat femeilor din viața lui. Și, tocmai pentru că este un vizionar și a gândit întotdeauna și în cifre, în postura de businessman, acesta nu își dorește ca afacerile să aibă de suferit, în urma posibilelor scandaluri amoroase.

Ce afaceri au primit Alina Vidican și Valentina Pelinel

Prima soție a lui Cristi Borcea, Mihaela, a primit odată cu divorțul și o vilă în Pantelimon, estimată la 2 milioane de euro. De asemenea, i-a fost încredințat Hotelul Olimp, alături de două saloane de înfrumusețare, din Capitală. A mai primit un salon de nunți în Crângași, dar și clubul Viper Pub, împreună cu Ștrandul Mogoșoaia.

Separarea de Cristi Borcea i-a adus Alinei Vidican o vilă în complexul rezidențial Pipera, înălțată de firma de construcții deținută de frații Ioan și Giovani Becali. Aceasta a mai primit la divorț și apartamentul din New York de 1 milion de euro și un restaurant în același oraș american.

Cea mai nouă parteneră a acestuia, Valentina Pelinel, a primit odată cu semnarea actelor de căsătorie un apartament de 1 milion de euro în Complexul Persepolis, localizat în Cartierul Francez, din Capitală. Fostul manechin a mai aflat că pe numele ei a trecut și un alt ștrand deținut de Borcea – Magic Place Aqua Crângași. La fel, aceasta a mai primit și un salon de nunți, numit Magic Place Event Grant, dar și un hotel din Timișoara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI