Valentina Pelinel a dezvăluit ce face în intimitate cu Cristi Borcea. S-au fotografiat și au făcut totul public

Valentina Pelinel a dezvăluit ce face în intimitate cu Cristi Borcea. S-au fotografiat și au făcut totul public
Valentina Pelinel, detalii picante despre ce face în intimitate cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel le-a dezvăluit fanilor câteva din secretele care îi garantează o relație cu Borcea până la adânci bătrâneți. Fostul model se pare că a găsit rețeta perfectă pentru a-l mulțumi pe afacerist pe toate planurile.

Valentina Pelinel, surpriză de ziua lui Borcea

Valentina Pelinel și Cristian Borcea formează unul din cuplurile din showbiz care au găsit fericirea după destule încercări pe plan sentimental. Ambii cu mariaje eșuate la activ, au reușit să învețe ceva din lecțiile trecutului și să-și formeze o familie care pare perfectă. Din momentul în care Borcea s-a întors din închisoare, cei doi suntde nedezlipit.

Deși gurile rele au susținut că timpul stat departe unul de celălalt în perioada extrem de importantă în care blondina a născut gemenele îi va face să se despartă, nu s-a întâmplat asta. Din contră, amorezii pare că sunt mai legați unul de celălalt după cele petrecute, drept dovadă și declarația de iubire făcută de Valentina în ultima postare de pe o rețea de socializare. Soția lui Borcea a împărtășit cu fanii săi o fotografie în care afaceristul o ține pe brațe.

Cum îl mulțumește Valentina Pelinel pe Cristi Borcea pe toate planurie
Cum îl mulțumește Valentina Pelinel pe Cristi Borcea pe toate planurie

Cum îl mulțumește blondina pe afacerist pe toate planurile?

Aceasta a spus la finele mesajului din descriere că ei formează una și aceeași persoană. Valentina a reușit să-l facă repede pe Borcea să uite de perioada grea din închisoare. Cei doi apelează des la diverse bone pentru a sta cu copiii tocmai pentru a putea avea parte de momente romantice împreună.

Cu ocazia zilei de naștere a patronului clubului Dinamo, fosta soție a lui Cristian Boureanu a considerat că este nevoie de încă un moment intim, dezvăluind rețeta perfectă pentru a-i sta permanent în suflet și în gând lui Borcea. Deși este mamă, nu a uitat că și atenția pentru soțul său contează enorm pentru o căsnicie și pentru o familie fericită. „Singuri pe plajă de ziua ta ?❤? #dragosteamea ? #viațamea❤ #unașiaceeașipersoană?”, a fost mesajul blondinei din dreptul fotografiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI