EXCLUSIV Simona Halep, lovitură de milioane de euro din imobiliare. Cum a făcut banii în cel mai scurt timp

EXCLUSIV Simona Halep, lovitură de milioane de euro din imobiliare. Cum a făcut banii în cel mai scurt timp
Simona Halep a făcut marele anunț. A spus-o chiar în timpul US Open

Simona Halep a vândut complet și cel de-al doilea bloc de locuințe din Mamaia Nord, deși nu este terminat. Blocul are 22 de apartamente. Apartamentele pornesc de la 90.000 euro (2 camere), până la 130.000 euro (3 camere). La un calcul simplu, reiese faptul ca tenismena s-a îmbogățit în vreme de pandemie cu 2,5 milioane de euro doar din imobiliare.

EXCLUSIV Simona Halep a dat o lovitură de milioane de euro. Cum a făcut banii în cel mai scurt timp din afacerile imobiliare

Simona Halep s-a îmbogățit din afacerile imobiliare. Simona Halep a făcut dintr-un foc 2,5 milioane de euro din vânzarea unui bloc de locuințe care nici nu a fost terminat încă. Astfel, Simona Halep a vândut 22 de apartamente aflate în fază de proioect.

Suma încasată din vânzarea apartamentelor se ridică la 2,5 milioane de euro. Din totalul apartamentelor, două au fost cumpărate chiar de Ilie Nastase. Fostul celebru tensimen A plătit pentru amândouă imobilele suma de 160.000 de euro.

Ilie Năstase a cumpărat două apartamente din blocul Simonei Halep
Ilie Năstase a cumpărat două apartamente din blocul Simonei Halep

Pentru cine a cumpărat Ilie Năstae apartamente de la Simona Halep

Fiecare apartament este trecut pe numele uneia dintre cele doua fiice pe care le are cu fosta soție, Amalia Nastase. Simona Halep a mai finalizat construcția unui bloc de locuințe în anul 2018. Acesta este amplasat în nordul stațiunii Mamaia. Sportiva a decis ca la ultimul etaj să își construiască un penthouse pentru ea.

Chiar dacă ea locuieşte într-o vilă foarte frumoasă în Constanţa  şi-a dorit, se pare, şi acest apartament de vacanţă, în Mamaia”, declarau la vremea respectivă surse din apropierea sportivei.

Nadia Comăneci a făcut și ea bani din imobiliare

Simona Halep nu este singura sportivă celebră care s-a decis să facă bani din imobiliare. Aceasta se pare că a copiat-o pe celebra gimnastă Nadia Comăneci.

Campiona mondială la gimnastică a decis să ridice un bloc de locuințe chiar în centrul Bucureștiului. Apartamentele au fost vândute la prețuri piperate, iar ultimul etaj a fost construit spcial pentru ea și fratele ei, Adrian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI