EXCLUSIV Scene cutremurătoare. Mama Cristinei Țopescu a ajuns în casa în care a fost găsită moartă jurnalista

EXCLUSIV Scene cutremurătoare. Mama Cristinei Țopescu a ajuns în casa în care a fost găsită moartă jurnalista
EXCLUSIV Scene cutremurătoare. Mama Cristinei Țopescu a ajuns în casa în care a fost găsită moartă jurnalista

Durere mare în casa în care a fost găsită moartă Cristina Țopescu. Mama acesteia se află în aceste momente chiar în imobilul din Tunari, Otopeni, pentru a-i ridica lucrurile fiicei.

Scene cutremurătoare!

Este ziua despărțirii pentru mama reputatei jurnaliste Cristina Țopescu. Este ziua în care cenușa acesteia va fi ridicată de la Crematoriul Uman Vitan-Bârzești, din București, dar și ziua în care mama acesteia este nevoită să-i strângă lucrurile din casa în care a locuit cu chirie, împreună cu proprietarul imobilului. Chiar în aceste momente, mama fiicei fostului comentator sportiv, Cristian Țopescu, se află în imobil pentru a lua lucrurile care îi aparțin defunctei. Cum acestea sunt destul de multe, se pare că nu le poate lua astăzi pe toate, o parte dintre ele rămânând și pentru ziua de mâine.

Inima Cristinei Țopescu avea un strat de grăsime

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, fiind găsită fără suflare pe 12 ianuarie 2020, în casa sa, la mai bine de două săptămâni de când trecuse în neființă. Primele informații arătau o moarte naturală, în somn. Medicii legiști au avut o misiune dificilă în stabilirea morții jurnalistei, deoarece trupul neînsuflețit al acesteia era într-o stare avansată de degradare. Specialiștii au efectuat, miercuri, necropsia inimii vedetei de televizune.

Intervenția a durat peste două ore, iar legiștii au studiat organul macroscopic, din punct de vedere anatomic. Potrivit unor surse medicale, citate de Libertatea, examinarea a scos la iveală faptul că între mușchii cordului prezentatoarei TV se instalase un strat de grăsime care ar fi putut duce la anumite anomalii din punct de vedere al activității cardiace.

Cristina Țopescu a fost incinerată

Cristina Țopescu a fost incinerată joi, la Crematoriul Vitan-Bârzești. Potrivit surselor noastre, costul total al unei incinerări poate varia în funcție de serviciile care au fost alese de rudele decedatului. Prețul standard este de 917 lei, iar transportul decedatului se poate asigura contra cost, la cerere, şi de salariaţii Crematoriului Uman, cu achitarea contravalorii serviciului prestat de 159,78 lei/oră. Urna cu cenușa a Cristinei Țopescu va fi ridicată în jurul ore 15:00 și va fi depusă în cavoul familiei de la Cimitirul Bellu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI