01 dec. 2020 | 16:35

EXCLUSIV Roxen, totul despre bătaia încasată de la iubitul ei. Ce s-a întâmplat imediat după agresiune

Știri generale
EXCLUSIV Roxen, totul despre bătaia încasată de la iubitul ei. Ce s-a întâmplat imediat după agresiune
Ce spune Roxen despre agresiune

Ghinion pe toate planurile pentru cântăreața Roxen (pe numele real Laria Roxana Giurgiu)! Pandemia de coronavirus i-a anulat participarea la Eurovision, unde trebuia să reprezinte România cu piesa “Alcohol You”, iar astă-vară, a fost victima violenței domestice, fiind bătută, cu pumnii și cu mătura, de fostul iubit. Totul ar fi pornit de la gelozia bărbatului care ar fi surprins-o pe artistă butonând telefonul mobil, la miezul nopții. I-a reproșat că face schimb de mesaje cu cineva, așa că de la reproșuri până la violență nu a mai fost decât un pas. Roxen a depus plângere la Poliție, iar oamenii legii ar fi descoperit urme de violență (vânătăi) pe trupul fetei. Roxen a reușit să obțină un ordin de restricție împotriva agresorului. Solista ne-a povestit cum a reușit să treacă necazuri, într-un interviu exclusiv, pentru Playtech.ro.

Roxen, totul despre bătaia încasată de la iubitul ei

Din cauza pandemiei, participarea ta la Eurovision a fost amânată. Anul viitor poți reprezenta România, dar cu altă piesă. Pregătești deja noul show?

Nu am fost fericită atunci când am primit vestea, însă am înțeles că așa este cel mai bine pentru noi toți. În condițiile actuale, era firesc să nu aibă loc, iar supărarea mea nu avea niciun rezultat constructiv. Așa că, m-am remontat rapid, împreună cu echipa mea, și am început să mă gândesc la show-ul pentru anul viitor. Va fi o altă piesă, așa este, însă pot să vă spun cu siguranță că va fi una cel puțin la fel de bună ca ”Alcohol You”. Nu cred că cineva poate prezice în acest moment cu certitudine ce va fi anul viitor, toți sperăm că vom vedea și vom simți o ameliorare în ceea ce privește pandemia și îmi doresc din suflet să pot uca pe scena de la Rotterdam și să reprezint România la Eurovision.

Roxen: ”Cred că orice femeie care trece prin așa ceva ar trebui să facă tot posibilul să nu se afunde într-un rău care poate deveni și mai rău și care o poate marca toată viața”

Anul acesta a fost unul cu multe încercări pentru tine și in viața profesională, dar și in cea personală. Ai trecut în vară printr-un episod de violență și agresiune domestică. Cum s-a rezolvat conflictul și ce sfaturi le dai femeilor care se confrunta cu astfel de situații?

Într-adevăr, a fost un an cu bune și cu mai puțin bune. De regulă, așa este în viață, nu poate fi totul roz. Eu am învățat câte ceva din fiecare experiență pe care am avut-o, inclusiv din cea din vară. A fost un moment neplăcut, însă din fericire am reușit să trec peste el și le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au înțeles și mi-au oferit tot sprijinul de care aveam nevoie. Am reușit să depășesc acest episod cu foarte multă răbdare, discuții constructive și mutarea focusului pe lucurile care contează cu adevărat pentru mine, care mă împlinesc și îmi aduc bucurie. Cred că orice femeie care trece prin așa ceva ar trebui să vorbească, să facă tot posibilul să nu se afunde într-un rău care poate deveni și mai rău și care o poate marca toată viața. Fiecare om are dreptul la fericire și liniște, violența nu are trebui să existe în această ecuație, de aceea important este să o alungăm atunci când apare și să nu ne complacem într-o situație de genul acesta, complet nocivă pentru oricine. Nu sunt situații care trebuie tolerate, iar persoanele care se confruntă cu acest tip de agresiune trebuie să ceară ajutor, să ia acțiune și să apeleze imediat la asociațiile care luptă împotriva violenței domestice.

Roxen: ”Mi-ar fi plăcut să fiu psihiatru!”

Dacă nu ai fi făcut muzică ce meserie ai fi ales?

Mi-e greu să mă imaginez făcând altceva, mai ales având în vedere faptul că muzica este cea care mă împlinește și mă face fericită. Totuși, dacă ar fi să fac un exercițiu de imaginație, mi-ar fi plăcut să fiu psihiatru.

Ai filmat de curând un videoclip. Cum s-au desfășurat filmările?

De fiecare dată când filmăm sau avem o acțiune de acest fel, care presupune întâlnirea mai multor persoane, ne testăm și ne luăm toate măsurile de protecție și este absolut firesc să se întâmple așa. Filmările pentru clipul piesei ”Wonderland” au fost o bucurie, am iubit această melodie de la început și la fel s-a întâmplat și cu clipul. Am filmat aproximativ 12 ore, am schimbat patru ținute și am avut alături de mine un iepuraș extrem de simpatic, care a rămas la mine după ce am terminat filmările. Este vorba despre un concept inspirat din Alice in Wonderland, cu un touch disco, ce mă reprezintă 100%.

Roxen: ”Sunt de acord cu demersul artiștilor, industria muzicală reprezintă un sector grav afectat”

Te-a afectat financiar pandemia? Ești de acord cu demersul artiștilor de a cere ajutor de la stat?

Cred că pandemia și-a pus și își pune amprenta asupra tuturor într-un fel sau altul. Desigur, faptul că anul acesta numărul concertelor a scăzut semnificativ nu poate fi decât un minus, însă mergem mai departe, învățăm să ne adaptăm și să ne reinventăm și vom trece cu bine peste această perioadă. Sunt de acord cu demersul artiștilor, industria muzicală reprezintă un sector grav afectat de întregul context de anul acesta. Până la urmă, este vorba despre echipe întregi care au de suferit, nu doar de artiștii care au semnat scrisoarea la care faceți referire. Este vorba despre instrumentiști, tehnicieni, toți oamenii care sunt alături de artiști și contribuie semnificativ la întregul proces de creație, fie că vorbim despre o piesă, un clip sau concerte.

Cum a fost anul 2020, cu toate restrictilie?

Nu pot spune că mi-a schimbat viața, m-a făcut doar să înțeleg mai bine cât de importantă este sănătatea și mi-a dat timp să stau cu mine, să mă odihnesc, să-mi pun gândurile în ordine și să fac lucruri pe care în mod normal nu le făceam, pentru că nu aveam timp. Sunt de acord cu restricțiile, bineînțeles, ele există pentru a ne proteja și a ne feri de virus cât mai mult posibil. Ce contează cel mai mult în acest moment este să fim sănătoși șă să trecem cu bine peste această perioadă grea. Port mască, încerc să mă deplasez doar atunci când am treabă sau e ceva urgent și îmi limitez orice altfel de întâlniri.

PlaySport
„Monstrul” care a apărut în fața Casei Poporului din București! Clip viral din Piața Constituției
Ego.ro
IMAGINEA cu Kate Middleton care a scăpat pe net, după ce s-a aflat de boală. Nu a mai văzut-o nimeni AȘA
Digi24
O actriță de filme pentru adulți a provocat controverse în Ucraina cu inițiativa ei. În timp ce soldații se bucură, oamenii se revoltă
Cancan.ro
Adio impozit pentru pensionari! Veste uriașă primită de seniorii României
GSP.ro
Prezentatoarea-fotomodel de la Prima TV, declarații șoc despre Ion Țiriac: „Mi-ar plăcea să fiu în pantofii lui de lux”
Stirile PROTV
Românii sunt păcăliți să cumpere lactate falsificate. Ce au descoperit experții în urma unor teste făcute în laborator
Romania TV
Alexia Eram dă cărțile pe față despre despărțirea de Mario Fresh. Gestul care a dat-o de gol!
Capital.ro
MAGHIARII au învins în România. Mișcarea făcută în TRANSILVANIA este definitivă: Vor fi șocuri în sensul bun
EVZ.ro
Lactate falsificate pe masa românilor. Cum le recunoaștem
Adevarul
Postul intermitent cu peste 16 ore de pauză alimentară crește cu 91% riscul de deces cardiovascular
BZI.ro
Larisa Popa se apucă de muzică, după ce a plecat de la Pescobar: „Nu voi cânta manele…”
Spynews.ro
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Libertatea.ro
„Nu cred!” Un brașovean și-a construit legal o „vilă” pe un bloc cu 8 etaje: „Există contract de vânzare cumpărare”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ireal! 𝐌𝐨𝐭𝐢𝐯𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐊𝐚𝐭𝐞 𝐌𝐢𝐝𝐝𝐥𝐞𝐭𝐨𝐧 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐦𝐞𝐫𝐞𝐮 𝐝𝐞𝐠𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐛𝐚𝐧𝐝𝐚𝐣𝐚𝐭𝐞. Putini au stiut asta, desi in ultimii ani a fost vazuta foarte des asa
Redactia.ro
Brad Pitt a confundat-o pe ”cea mai frumoasă actriță din lume” cu Angelina Jolie și s-a dus direct la ea. Ce a urmat
Digisport.ro
Motivele pentru care Imperiul Otoman n-a cucerit Țările Române
Click.ro
VIDEO. Momentul în care podul uriaș din Statele Unite se prăbușește
Digi24
Slăbiciunea ascunsă a lui Putin. De ce pericolul cel mai mare pentru Kremlin vine chiar din partea susținătorilor săi
Digi24
„Putin este în frigider”. Ce se întâmplă, de fapt, în Rusia
EVZ.ro
Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra, tânăra nevăzătoare devenită virală în mediul online. Cum a surprins-o marea artistă / VIDEO
Spynews
Monica Tatoiu vrea să candideze la Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat-o că bagă divorţ!
BZI.ro
Legea pe care O AȘTEPTAU extrem de mulți oameni din ROMÂNIA. A fost aprobată astăzi, 26 martie
Capital.ro
Românii care nu plătesc niciun impozit pentru pensie. Ministrul Muncii: ”Este extrem de important să știe lucrul acesta!”
Antena 3
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
BZI.ro
Adela Popescu nu e prima lui soție. Cum arată acum fosta soție a lui Radu Vâlcan. Imagini rare
TV Mania
SALARIU minim de 3.700 de lei pe LUNĂ în ROMÂNIA! ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Spynews.ro
Rugăciunea pe care să o rostești în fiecare seară din postul Paștelui: atrage norocul în casă
Realitatea.net
Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro