EXCLUSIV! Relația dintre Amalia și Ilie Năstase a continuat neîncetat până astăzi: „Brigitte s-a chinuit ani Întregi să o rupă”

EXCLUSIV! Relația dintre Amalia și Ilie Năstase a continuat neîncetat până astăzi: „Brigitte s-a chinuit ani Întregi să o rupă”
EXCLUSIV! Relația dintre Amalia și Ilie Năstase a continuat neîncetat până astăzi: "Brigitte s-a chinuit ani Întregi să o rupă"

Au divorțat de aproape zece ani, dar au rămas cei mai buni prieteni! Amalia și Ilie Năstase se consultă în afaceri, dar și în viața personală, crescându-și împreună cele două fiice!

EXCLUSIV!

Amalia și Ilie Năstase s-au cunoscut în urmă cu 27 de ani, la un concert al trupei Sting. Cei doi s-au căsătorit în 2003, după șapte ani de relație, iar în același an a venit pe lume primul lor copil, Alessia. În 2006 s-a născut cel de-a doua fiică a cuplului, Emma, iar mariajul lor părea unul extrem de sudat. Tocmai de aceea, vestea divorțului celor doi, care a venit în 2010, a căzut ca un trăsnet asupra fanilor.

Relația dintre Amalia și Ilie Năstase a continuat neîncetat până astăzi: „Brigitte s-a chinuit ani Întregi să o rupă”

Amalia și Ilie au avut un divorț discret și nu au dorit să dea declarații despre motivele rupturii, iar surse apropiate celor doi au dezvăluit faptul că ea ar fi rămas la divorț cu o avere de șapte milioane de euro. Timpul a trecut, iar Ilie a trecut printr-un alt mariaj, urmat de un divorț (Brigitte Sfăt), iar Amalia și-a refăcut viața alături de asociatul ei, Răzvan Vasilescu, căruia i-a dăruit și un fiu, Toma. Ce mai au acum în prezent cei doi? Sunt cei mai buni prieteni, iar fostul tenismen a continuat să își ajute fosta soție din toate punctele de vedere:

”Între ei nu s-a pus problema de bani sau de pensie alimentară. Ilie plătește tot ceea ce ține de copii, fără să pună întrebări. Școli, cursuri private, haine, călători, tot. Cât îi cere Amalia, atât îi dă. În plus, el a continuat să o ajute în afaceri, a continuat să o sprijine și să îi fie aproape.

EXCLUSIV! Relația dintre Amalia și Ilie Năstase a continuat neîncetat până astăzi:
EXCLUSIV! Relația dintre Amalia și Ilie Năstase a continuat neîncetat până astăzi: „Brigitte s-a chinuit ani Întregi să o rupă”

Sunt cei mai buni prieteni, deși multora nu le convine. Brigitte s-a chinuit ani întregi să rupă această legătură și nu a reușit. Între ei a existat și va exista mereu o relație aparte, o chimie deosebită. Se respectă enorm, iar Ilie este extrem de temperat și liniștit după discuțiile cu Amalia”, ne-au dezvăluit surse apropiate celor doi!

În 2004, la un an după cununia religioasă, Amalia și Ilie Năstase și-au unit destinele la Biserica Ortodoxă “Sfântul Ștefan” din Paris. Mireasa a purtat o rochie Christian Dior, iar slujba a fost oficiată de un sobor de preoți. Petrecerea, la care au participat peste 500 de invitați, a avut loc în luxoasa sală a Rolland Garros-ului, ”Club de Loges”, accesibilă numai VIP-urilor. Printre personalitățile prezente la petrecere enumerăm: Jacques Chirac, Alain Deloc, Jimmy Connors, Ion Țiriac, Stan Smith, Prințul Dimitrie Surtza, Steffi Graf, Elik van Dillen, Gabriela Sabatini, Octavian Morariu, Janine, Andreea Esca, Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi și mulți alții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI