Câți bani va primi Ioana Simion, după divorțul de Ilie Năstase. Amalia și Brigitte s-au îmbogățit

Câți bani va primi Ioana Simion, după divorțul de Ilie Năstase. Amalia și Brigitte s-au îmbogățit
Câți bani va primi Ioana Simion, după divorțul de Ilie Năstase

Ilie Năstase, mare tenismen, mare imprevizibil…mare ghinionist în dragoste. În luna aprilie se căsătorea cu Ioana Simion, femeie despre care spunea că va fi ultima, trei luni mai târziu anula nunta, iar acum se anunță divorțul. Câți bani va primi Ioana Simion după despărțire?

Câți bani va primi Ioana Simion, după divorțul de marele tenismen Ilie Năstase

Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodosescu (42 de ani), Brigitte Sfăt (42 de ani) sunt femeile care au reușit să îl ducă pe Ilie Năstase(73 de ani) în fața ofițerului stării civile. Ioana Simion(43 de ani) a fost considerată de sportiv ultima pe ”listă”. L-a convins pe Năstase să se căsătorească din nou civil,  dar nu a ajuns și la nivelul următor, cel al cununiei religioase.  După doar trei luni de mariaj, se zvonește că cei doi sunt în pragul divorțului. Spre deosebire de Amalia Teodorescu și Brigitte Sfăt, Ioana Filimon nu se va alege cu mare lucru după posibilul partaj.

Câți bani va primi Ioana Simion, după divorțul de Ilie Năstase. Amalia și Brigitte s-au îmbogățit
Ioana Simion și Ilie Năstase

”Nasty” le-a asigurat Amaliei și celor două fiice ale lor, Alessia și Emma, o casă , pensii alimentare de zeci de mii de euro, care acoperă valoarea studiilor și alte nevoi. Însă, cea mai câștigată a fost Brigitte, căci a rămas cu un apartament poziționat foarte aproape de mare, în valoare de 100.000 de euro, două afaceri, un alt apartament în zona de Nord a Bucureștiului și alte bijuterii scumpe.

Așadar, la trei luni de la cununia civilă, sportivul se pare că a ajuns din nou în pragul divorțului. Proaspăta soție, care a spus ”DA” în fața ofițerului stării civile și urma să pregătească nunta luna viitoare, se gândește să se despartă de tenismen după ce a înșelat-o. Dacă va lua această decizie, bruneta nu va pleca din vila fostului jucător de tenis cu mare lucru. De altfel, Ioana Simion nu l-a considerat pe Năstase drept o”oală cu aur”, dat fiind că și ea are un statut financiar bunicel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI