EXCLUSIV Reacțiile halucinante ale portarilor de legendă de la naționala României, după plecarea lui Tătărușanu. Cine îl va înlocui

EXCLUSIV Reacțiile halucinante ale portarilor de legendă de la naționala României, după plecarea lui Tătărușanu. Cine îl va înlocui

Anunț șocant făcut de FRF, la numai câteva ore după remiza cu Irlanda de Nord. Căpitanul Ciprian Tătărușanu se retrage de la echipa națională. În continuare vă vom prezenta reacțiile halucinante ale portarilor de legendă de la naționala României, după plecarea acestuia.

Naționala a rămas fără căpitan – Tătărușanu a plecat

Scrisoarea deschisă a marelui portar a luat prin surprindere întreaga floare vestită a fotbalului românesc. O decizie subită, la care nimeni nu se aștepta. Asta dacă ținem cont de faptul că Ciprian Tătărușanu nu numai că se află într-o formă de zile mari, dar este și căpitanul echipei naționale de seniori. Mai este și un jucător extrem de apreciat, cu peste 73 de selecții în tricoul României și câteva parade de portar mare, care vor rămâne, cu siguranță, în istoria fotbalului. Așa cum era de așteptat, anunțul făcut de Federația Română de Fotbal prin intermediul canalelor interne de comunicare a stârnit un val de controverse.

Care mai de care, de la mic la mare, și-au expus punctul de vedere cu privire la motivele care l-au determinat pe Ciprian să ia o asemenea decizie, chiar înaintea meciurilor de calificare la Campionatul European. Playtech.ro a stat de vorbă cu unii dintre cei mai mari portari ai României care și-au expus, tranșant, punctul de vedere. Singurul care nu a dorit să comenteze a fost Bogdan Lobonț, care a avut 86 de selecții la echipa națională.

Reacțiile halucinante ale portarilor de legendă de la naționala României

Vă redăm, mai jos, declarațiile acestora:

Florin Prunea: “Acolo s-a întâmplat ceva, l-am văzut extrem de supărat. Nu cred că plănuiește de mult retraregerea, sigur a fost ceva de moment. Nu cred că există presiuni de la Milan, ci pur și simplu cred că ceva l-a supărat la echipa națională și nu mai vrea. Voi încerca să aflu motivele care l-au făcut pe Ciprian Tătărușanu să ia o asemenea decizie.”

Helmuth Duckadam: “Eu cred că a fost alegerea lui, pentru a petrece mai mult timp cu familia sa. Cred că, după terminarea contractului cu AC Milan (anul 2023), se va retrage de tot din fotbal. Mie îmi pare extrem de rău, este un portar care a jucat la cel mai înalt nivel, un băiat liniștit. Cred că ar mai fi putut apăra poarta naționalei cel puțin 2-3 ani. A demonstrat că este într-o formă foarte bună. Ca și înlocuitori, eu i-aș vedea pe Andrei Vlad, Ionuț Radu și Mihai Aioanei. Am încredere în Mirel Rădoi, știu că nu se va lăsa descurajat de retragerea lui Tătărușanu și va face acest schimb de generație pentru întreaga echipă.”

Bogdan Stelea: “Nu mă miră ceea ce s-a întâmplat cu Tătărușanu, așa cum nu mă miră nimic din ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. Nici măcar nu înțeleg de ce căutăm nod în papură, de ce căutăm neapărat un motiv al plecării lui de la Națională. Așa cum nu înețeleg cum stă treaba asta cu retragerea de la echipa națională. Eu, personal, nu aș fi făcut niciodată acest lucru. Atunci când pui ghetele în cui definitiv, atunci te retragi si de la Națională. Repet, niciodată nu m-aș fi retras de la Națională. Acum, nu are rost să ne mai lamentăm, să mai invocăm posibile motive ale retragerii lui Tătărușanu și în niciun caz nu mai are rost să căutăm posibilii vinovați. Viața merge înainte, trebuie să lucrăm și să încercăm să construim cu ceea ce avem”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI