EXCLUSIV Prima reacție a fiului lui Brigitte Sfăt după ce mama lui a fost bătută crunt de Pastramă: “Și-a meritat-o”

Brigitte, bătută în plină stradă de soțul ei

Robert este într-un scandal continuu cu mama lui și consideră că Brigitte merită tot ceea ce i se întâmplă. În plus, fiul femeii îi ia apărarea lui Florin Pastramă după ce au fost publicate imaginile în care acesta o bate pe mama sa, într-o parcare a unui supermarket.

Brigitte, bătută în plină stradă de soțul ei

Nu trece lună fără ca Brigitte Pastramă să nu fie protagonista vreunui scandal de proporții. Și de această dată, fosta soție a lui Ilie Năstase este pe buzele tuturor după ce în presă , zilele trecute, a apărut o filmare în care este bătută de Florin Pastramă, în parcarea unui hipermarket din București. Pe filmare, Brigitte apare întinsă pe jos, plângând în hohote, în timp ce actualul ei soț urlă la ea și o lovește. Mai mulți trecători au încercat să întervină, însă Pastramă a devenit agresiv și cu ei, motiv pentru care la fața locului și-a făcut apariția un echipaj de poliție.

Câteva ore mai târziu, fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat public faptul că ea și partenerul ei de viață se ceartă de la prea multă iubire și că nu este nimic deosebit ce s-a întâmplat în parcare. Ba mai mult, din discursul său se poate distinge clar faptul că i se pare absolut normal ca femeia să fie bătută din când în când. Florin Pastramă a venit și el în completare, declarând că scandalul a început de la faptul că Brigitte l-a criticat că ar fi condus prost și ar fi fost la un pas să lovească mașina. A dat, însă, asigurări că își iubește enorm soția și că îi mulțumește în fiecare zi lui Dumnezeu că o are.

Rofert Sfăt îi ia apărarea lui Florin Pastramă după bătaia
Rofert Sfăt îi ia apărarea lui Florin Pastramă după bătaia „aplicată” soției într-o parcare a unui supermarket

Robert îi ia apărarea lui Florin Pastramă

Nu a durat mult până când Robert, fiul cel mare al Brigittei, să își expună punctul de vedere:

“Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate efectiv din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care pur și simplu nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei. Dacă cineva nu face așa cum vrea ea, devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic. Trebuie să ai nervi extrem de tari ca să îi reziști”, i-a mărturisit Robert unui apropiat.

Reamintim faptul că în luna iunie a acestui an, Brigitte și-a reclamat fiul la poliție pentru că i-ar fi furat mașina personală și ar fi agresat-o. Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a dat fiul afară din casă și l-a acuzat că s-ar droga.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI