Brigitte Pastramă rupe tăcerea după ce a fost bătută în parcare. De la ce a pornit scandalul, de fapt

Brigitte Pastramă rupe tăcerea după ce a fost bătută în parcare. De la ce a pornit scandalul, de fapt
Brigitte Pastramă, bătută într-o parcare. De la ce a pornit scandalul? 

Brigitte Pastramă vine cu detalii despre bătaia șocantă care a readus-o în vizorul presei de scandal. Ce spune afacerista după ce a fost agresată de soțul ei într-o parcare. Care a fost mărul discurdiei dintre cei doi?

Brigitte Pastramă, bătută într-o parcare. De la ce a pornit scandalul?

Cunoscuta fosta soție a lui Ilie Năstase a revenit în vizorul tuturor în urma imaginilor șocante de ieri în care aceasta agresată de propriul soț. Filmările au fost făcute de către un martor, iar apelul la 112 a fost dat tot de unul din oamenii care au fost de față la momentul respectiv. Fanii brunetei îl condamnă pe soțul ei pentru gestul făcut, iar în acest timp Brigitte ia din nou vina asupra ei, ca și în cazul bătăii primite în shaormerie. După ce au fost făcute publice imaginile cu un puternic impact emoțional, afacerista a venit chiar ea alături de actualul partener pentru a detalia evenimentul șocant petrecut în parcarea unui supermarket.

Cei doi soți protagoniști ai reality show-ului Antena Stars și-au făcut apariția foate zâmbitori în fața camerelor de luat vederi. Totul ar fi pornit de la felul în care conduce Florin, ambii recunoscând că cele mai dese certuri pornesc fix de la asta. După cum au mărturisit, sunt conștienți că au parte de o relație cu de toate, iar aceste momente sunt de fapt normale pentru ei, pentru că așa își desfășoară ei dragostea pe care și-o poartă. Mulți condamnă gestul bărbatului, dar și felul în care fosta soție a lui Ilie continuă să-i șteargă cu buretele astfel de păcate. Cu toate astea, povestea lor continuă și îi asigură pe toți cei care îi iubesc așa cum sunt că vor vedea realitatea din cuplului lor în show-ul ce le poartă numele.

„Nu-mi place! M-am enervat”

”Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult,toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat”
Brigitte Pastramă

”Așa ne iubim noi, nu i-a plăcut cum am condus și i-am zis treci tu la volan (…) Îi spun că o iubesc mult și îi mulțumesc lui Dumenezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea, cum nu îi place cum conduc”
Florin Pastramă (Sursa: Antena Stars)