EXCLUSIV Piedici crunte pentru Roxana Ionescu în încercarea de a deveni mamă. Ce se întâmplă acum cu vedeta

EXCLUSIV Piedici crunte pentru Roxana Ionescu în încercarea de a deveni mamă. Ce se întâmplă acum cu vedeta
Piedici pentru Roxana Ionescu în încercarea de a deveni mamă. Ce se întâmplă acum cu vedeta?

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu trec prin noi momente de cumpănă. Frumoasa blondină întâmpină piedici crunte în încercarea de a deveni mamă, după ce a pierdut deja o sarcină care se afla aproape de termen. Ce se întâmplă acum cu vedeta de televiziune?

EXCLUSIV Piedici pentru Roxana Ionescu în încercarea de a deveni mamă

A trecut aproape un an de când sarcina Roxanei Ionescu s-a oprit din evoluție. Vedeta se afla în luna a șasea când a primit crunta veste din partea medicilor. Cunoscutul cuplu a decis să spună fanilor ce s-a petrecut.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”
Tinu Vidaicu

Piedici pentru Roxana Ionescu în încercarea de a deveni mamă
Piedici pentru Roxana Ionescu în încercarea de a deveni mamă

Ce se întâmplă acum cu „Mama Natură”?

Cu toate astea, ambii au trecut cu bine peste această încercare, iar după câteva luni cei doi au decis să-și unească destinele în fața ofițerului stării civile. Deși părea că totul este roz și că aceștia stăpânesc bine situația, Roxana a avut nevoie de ajutor specializat. Lunile care au urmat au fost extrem de grele. Pentru a ieșit dintr-o ușoară formă de depresie a fost nevoită să meargă la terapeut. O sursă apropiată de iubita vedetă ne-a oferit detalii în exclusivitate despre starea sa.

“Nu a renunțat la dorința de a avea un copil, dar momentan nu se simte pregătită. Trebuie să facă proceduri medicale pentru a se asigura că această tragedie nu se întâmplă din nou. Roxana și-a revenit, ea este o femeie extrem de puternică și a ales să își umple timpul cu muncă și alte activități pentru a se detașa de acest necaz. A ajutat-o enorm toată răbdarea pe care Tinu a avut-o cu ea, dar și terapia. Până de curând, ea evita subiectul, nu voia să vorbească despre această tragedie. Însă, acum vrea să se implice în fel de fel de campanii de ajutorare a femeile care trec prin asemenea situații”
Surse din anturajul Roxanei Ionescu