30 apr. 2021 | 20:28

EXCLUSIV Mugur Mihăescu, vacanță departe de România. Unde petrece Paștele după ce s-a vaccinat

Monden
EXCLUSIV Mugur Mihăescu, vacanță departe de România. Unde petrece Paștele după ce s-a vaccinat
Unde-și va petrece Paștele Mugur Mihăescu?

Mugur Mihăescu ”Garcea” va petrece Sărbătorile Pascale în Turcia, deși e lockdown. S-a vaccinat, înainte de plecare.”Mi-e dor de golf!” La începutul acestei luni, Mugur Mihăescu, alias “Garcea”, se gândea foarte serios să părăsească, odată pentru totdeauna, ţara, supărat că pandemia de Covid-19 l-a băgat în faliment. Cum însă lucrurile s-au mai redresat, în ultima vreme, ba chiar și-a găsit și un loc de muncă în televiziune, actorul va pleca din România doar ca turist. Mugur ne-a spus, în interviul pentru playtech.ro, că, de Paște, întreaga familie va petrece o mini-vacanță în Turcia, unde actorul se va putea și relaxa, la o partidă de golf, marea lui pasiune.

Unde va petrece Paștele Mugur Mihăescu?

Atras de golf, Mugur Mihăescu (53 de ani) a ales să petreacă Sărbătorile Pascale în Turcia. Ţara întinsă pe două continente, Asia şi Europa, are cele mai bune terenuri de golf, care rivalizează cu cele din Miami, SUA:

“Mi-e dor de golf, iar chemarea lui m-a ajuns în cele din urmă. Aşa că am căzut în faţa ispitei, nu i-am mai putut rezista şi mi-am zis că e musai să încerc să mă relaxez după o perioadă extrem, extrem de dificilă, nu doar din punctul de vedere al propriilor afaceri, cele din domeniu HoReCa, atât de afectate, după cum ştie aproape o ţară întreagă”, a declarat Mugur Mihăescu, pentru palytech.ro.

  • Mugur s-a vaccinat, înainte de a pleca din țară: ”Nu am avut efecte secundare!”

Actorul a adăugat că va folosi perioada petrecută în Turcia şi pentru reîntregirea familiei, inclusiv cu fiica sa, Ivona, care a venit în vacanță din Marea Britanie. Ivona locuiește de câţiva ani la Londra, unde a făcut studii universitare, şi unde, mai apoi, şi-a găsit un job pe măsură. Pe de altă parte, Mugur şi familia lui nu s-au temut deloc nici măcar anunțul că în Turcia urmează o nouă etapă de lockdown, între 29 aprilie și 7 mai, adică exact în perioada în care familia lui Mugur Mihăescu se va afla acolo:

“Nu avem motive de îngrijoare. Absolut deloc. Şi asta fiindcă mi-am făcut vaccinul, şi eu, şi toţi ai mei. După cum ştiţi, Marea Britanie se numără printre ţările care au reuşit să-şi vaccineze într-un ritm susţinut cetăţenii şi rezidenţii, aşa că nu avem probleme. Iar eu, personal, am făcut inclusiv rapelul cu Pfizer, fără să fi avut niciun fel de efect secundar, chiar dacă unii, zic şi eu, cine ştie, şi-ar fi dorit poate, să mă resimt. Dar nu, nu am avut niciun fel de efect secundar. Le-am povestit asta tuturor prietenilor, dar şi colegilor de muncă, pe care i-am îndemnat constant să meargă la vaccinare”
Mugur Mihăescu

”Garcea” a pierdut peste 1,5 milioane de euro, în pandemie

Acum mai bine de zece ani, Mugur Mihăescu-Garcea se lansa cu mare tam-tam în industria ospitalităţii, înființând primul său pub, cel de influenţă britanică, ‘‘St. Patrick‘‘, situat în inima Centrul Vechi al Capitalei. Ulterior, alături de fratele său, Liviu, Mugur Mihăescu a mai deschis alte două pub-uri, ”Party Room” şi ‘‘Kilkeny‘‘, ambele tot în Centrul Vechi.

Din martie 2020, totul s-a schimbat însă şi, conform propriilor aprecierilor, Mugur Mihăescu ar fi pierdut mai mult de 1,5 milioane de euro, ca urmare a efectelor regulilor de protecţie sanitare impuse de autorităţi proprietarilor de cluburi, restaurante şi terase, din pricina actualei pandemii de coronavirus. Din 10 mai, Garcea va reveni în lumea televiziunii, la Metropola TV, unde va prezenta show-ul „Meriţi”, în fiecare seară, de la ora 22.00, de luni până joi.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Soluțiile cu care se stropesc pomii fructiferi în luna Mai. Sunt mai multe decât crezi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro