Andreea Berecleanu, despre criza sanitară. Ce i-au răspuns fanii, pe internet

Andreea Berecleanu, despre criza sanitară. Ce i-au răspuns fanii, pe internet
Andreea Berecleanu, despre criza sanitară. Cum au răspuns fanii?

Andreea Berecleanu și-a expus perspectiva despre impactul pandemiei în România față de în alte țări din Europa. Ce i-au răspuns fanii pe rețelele de socializare? Au fost sau nu de acord cu iubita prezentatoare de știri?

Andreea Berecleanu, despre criza sanitară

Andreea Berecleanu și-a expus mereu opinia sinceră despre ce se petrece în țară, cu atât mai mult în perioada aceasta în care România se luptă cu o criză sanitară. Vedeta a venit în urmă cu câteva săptămâni cu un mesaj în care „demasca” medicii care nu s-au supus restricțiilor impuse de lege și care nu și-au închis cabinetele estetice. Amintim că soțul știristei deține un astfel de cabinet pe care l-a închis de urgență, rămânând să plătească integral salariile angajaților săi de dinainte de a se introduce noua măsură pentru afacerile care nu mai pot activa – șomajul tehnic.

Andreea Bercleanu, despre criza sanitară. Comparația dintre impactul pandemiei în România față de alte țări din Europa
Andreea Bercleanu, despre criza sanitară. Comparația dintre impactul pandemiei în România față de alte țări din Europa

„La cine mă uitam cu atâta atenție? La Macron, la televizor. Doar pentru asta am deschis astăzi televizorul. Despre România, știm deja prea mult. Sau, de fapt, prea puțin?”, a fost mesajul acesteia din dreptul unei fotografii foarte artistice, au apreciat urmăritorii săi. Berecleanu le oferă internauților și descrieri mai complexe, care să le stârnească dialogul în căsuța cu descrieri, dar și care să nu le inducă părerea ei, ci să-i ajute să și-o expună pe a lor. Mulți au fost de acord cu mesajul implicit pe care l-a oferit vedeta, acela că în România multe sunt declarațiile și ipotezele oficialilor, dar în practică sunt puse prea puține.

„În spatele măștilor e un exercițiu de a fi ce ești în profunzime”

„Dincolo de aparente, in spatele mastilor, e un exercitiu de a fi doar ceea ce suntem in profunzime. Si de a intelege, chiar si din aceasta perspectiva, a fetei acoperite, femeile din lumea araba. Mi-ar placea ca atunci cand ne vom scoate mastile acestea de protectie, sa ne scoatem la lumina fetele cu care ne-am nascut, nu alte masti! Mi-ar placea sa ne asumam ceea ce suntem! Asa cum suntem! Cu dragoste, Andreea”
Andreea Berecleanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI