EXCLUSIV Miracolul trăit de Nelu Ploieșteanu! Cum s-a vindecat subit? Medicii sunt uimiți și ei

EXCLUSIV Miracolul trăit de Nelu Ploieșteanu! Cum s-a vindecat subit? Medicii sunt uimiți și ei
Ce i s-a intamplat lui Nelu Ploiesteanu

Nelu Ploieșteanu (69 de ani) sau ”Lăutarul sufletelor”, cum atât de frumos i se mai spune celebrului artist, este convins că fiul lui, Mihăiță, care s-a stins din viață în urmă cu doi ani, îl veghează din Cer. Când este la necaz, brusc se întâmplă o minune. Până și medicii cardiologi au ridicat neputincioși din umeri, după ce ultimele analize ale lui Nelu au ieșit fără cusur. Îndureratul tată privește adesea în sus și zâmbește, cu gândul la copilul care îi apare adesea și în vis: ”În urmă cu opt ani am suferit un preinfarct, mi s-a spus atunci că mi s-a sucit o venă. Iată însă că, la ultimele analize, nu mi-au mai găsit nimic, mi-au anulat și tot tratamentul. A fost o vindecare miraculoasă, fiul meu mă veghează din Cer!”,  a povestit Nelu Ploieșteanu, în exclusivitate pentru Playtech.ro. Artistul are noroc și pe plan profesional, la vreme de pandemie. El cântă, de luni până vineri, la o terasă din Slănic Moldova, dar mai încinge câte un chef și pe la petreceri private.

”De Revelion am mici petreceri, îmi iau acordeonul și mai fac o cântare, pe la prieteni”

Pe 16 decembrie, Nelu Ploieșteanu schimbă prefixul, dar n-ai zice că împlinește 70 de ani, păstrându-și energia din anii tinereții. Piesele lui de inimă albastră, inclusiv ”Sunt Sunt vagabondul vieţii mele”, sunt și acum savurate de petrecăreți, la localul ”Cascada”, din Slănic Moldova, unde artistul este prezent în fiecare weekend: ”Am noroc că la Slănic nu-s atâtea cazuri de coronavirus, lumea nu umblă cu mască, mai vin turiștii la masă, e bine, mai câștigăm un bănuț. O să cânt acolo și de Sf. Vasile, iar de Revelion am mici petreceri de familie, îmi iau acordeonul și mai fac o cântare, pe la prieteni”, ne-a povestit Nelu Ploieșteanu, în exclusivitate pentru impact.ro.
Nu există cuvânt în lumea asta care să exprime durerea părinților care își pierd copilul

Artistul are însă un mare ”of” la inimioară, dorul nesfârșit pentru fiul lui, Mihăiță, care s-a stins din viață în 2018, la doar 32 de ani: ”Fiul meu este înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în fiecare zi merge cineva din familie să-i ducă flori, are mereu candela aprinsă. Iar acum, de Sărbători, i-am pus brăduț și jucării. Acolo e raiul pe pământ, acolo mă simt bine, lângă el! Au trecut doi ani, dar ne este foarte dor de Mihăiță, și mie și soției. Nu există cuvânt în lumea asta care să exprime durerea părinților care își pierd copilul. Dar el este mereu lângă noi, la necaz. Ne apare și în vis, îl visăm și vesel și trist”.

Nelu Ploieșteanu este convins că s-a vindecat miraculos de inimă cu ajutorul fiului său: ” În urmă cu opt ani am suferit un preinfarct. Medicii mi-au zis atunci să mă las de fumat. M-am lăsat, deh, că omul știe de frică, de boală! N-am fumat timp de 8 luni, mai trăgeam rar dintr-un trabuc. Ca prin minune însă, în urmă cu câteva luni, inima mea s-a vindecat brusc. Medicii m-au și întrebat: ”Cum te-ai vindecat, măi, nene?” Nici pastile nu mi-au mai dat”, ne-a mai mărturisit artistul.

Elena Ploieșteanu: „În momentul în care i-a făcut vaccinul, Mihăiță s-a înnegrit tot. Probabil atunci nu i s-a oxigenat bine creierul”

Mihaiță, fiul lui Nelu Ploieșteanu, suferea de tetrapareză spastică. A încetat din viață într-un spital din București, în urma unor complicații pulmonare. La 32 de ani, cântărea doar 30 de kilograme. Băiatul s-a născut sănătos, susținea Elena, soția lui Nelu Ploieșteanu, problemele de sănătate declanșându-se după un vaccin. Mama lui Mihăiţă a luptat cu diagnosticul crunt, dar nu s-a plâns niciodată:

” În momentul în care i-a făcut vaccinul s-a înnegrit tot. Probabil atunci nu i s-a oxigenat bine creierul. După câţiva ani am mers să caut fişa, dar nu am mai găsit-o. Mă dor şi mâinile şi mijlocul, când îl mut, este paralizat. Nu mă plâng. Nu m-am plâns niciodată. Nu vreau să-mi plângă nimeni de milă. Acest copil luptă de ani de zile şi eu să renunţ? Pe mine nu mă dezlipeşte nimic de Mihăiţă, doar moartea. Medicul care se ocupa de el când era mic mi-a zis să las uşile şi geamurile deschise ca să facă o pneumonie şi să moară. Mi-a sugerat să-l abandonez undeva într-un spital”, a spus, printre lacrimi, Elena, la emisiunea „Acces Direct”, în 2014. Nelu Ploieşteanu este consolat, în suferință, de cele patru fiice ale lui, dar și de nepoți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI