EXCLUSIV Cântăreț, prins de soție la amantă, din nou! E mare scandal acum, ce se întâmpla în familia lui

EXCLUSIV Cântăreț, prins de soție la amantă, din nou! E mare scandal acum, ce se întâmpla în familia lui
Și-a părăsit soția pentru a se muta cu amanta

După moartea fiului său, Nelu Ploieșteanu i-a promis soției că se va face bărbat de casă, însă nu a reușit prea mult fără femeia cu care are o relație de mai bine de 13 ani.

Și-a părăsit soția pentru a se muta cu amanta

Năravul din fire nu are lecuire, spune o vorbă din bătrâni, care i se aplică perfect și lui Nelu Ploieșteanu. Lăutar cu state vechi, artistul a trait întotdeauna o viață libertină, în care nu a ținut cont de convenții sau de gura lumii. A câștigat bani pe bandă rulantă și a avut grijă ca familiei sale să nu îi lipsească nimic însă, în același timp, a petrecut marea majoritate a timpului la cârciumă, la păcănele ori la amantă.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că artistului i-au plăcut foarte mult femeile, pe care le-a schimbat ca pe șosete toată viața, în ciuda faptului că a fost un bărbat însurat. În ultimii 13 ani, Nelu Ploieșteanu, însă, a avut o singură amantă, de care a fost extrem de îndrăgostit. Lăutarul i-a cumpărat femeii cu 30 de ani mai tânără un apartament și i-a deschis și o mica afacere. La un moment dat, acesta chiar a plecat de acasă și s-a mutat la amantă, spre disperarea soției.

Nelu Ploieșteanu nu se dezminte de la firea iubăreață! Artistului i-au alunecat din nou ochii după amantă
Nelu Ploieșteanu nu se dezminte de la firea iubăreață! Artistului i-au alunecat din nou ochii după amantă

S-a întors la nevastă după moartea fiului lor

Totul s-a schimbat în 2018, atunci când fiul artistului, Mihăiță, s-a stins din viață la numai 32 de ani. Acesta suferea de tetrapareză spastică după un vaccin care i s-a făcut la spital atunci când era mic. El a fost toată viața imobilizat la pat și a fost dependent de părinții săi. Moartea fiului lor i-a devastat pe Ploieșteanu și pe soția sa, care a trecut, mai apoi, printr-o depresie cruntă. În tot acest timp, artistul a rămas aproape de familia lui și a avut grijă ca mama copiilor săi să își revină.

Acela a fost momentul în care au conștientizat că este păcat să arunce la gunoi o căsnicie, după atâția ani de conviețuire împreună. Interpretul de muzică lăutărească i-a promis atunci soției că s-a schimbat și că își va vedea numai de casă. Promisiunile nu au ținut, însă, foarte mult.

Conform surselor impact.ro, Nelu Ploieșteanu s-ar fi întors în brațele amantei, fără de care nu poate sta. Femeia l-a primit înapoi după aproape un an de absență, însă i-a pus câteva condiții. Singurul lucru cu care cântărețul nu a fost de acord a constat tocmai în ideea de a-și părăsi definitiv nevasta, lucru pe care nu mai este dispus să îl facă vreodată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI