Nelu Ploieșteanu, distrus de durere. Ce se întâmplă după doi ani de la moartea fiului său

Nelu Ploieșteanu, distrus de durere la doi ani de la moartea filului său

Nelu Ploieșteanu este distrus de durere. Pandemia de coronavirus îl ține departe de mormântul fiului său, la doi ani de la dispariția prematură a acestuia. În plus, criza sanitară mondială l-a lăsat și fără venituri pe celebrul lăutar, dar durerea sufletească este mult mai mare.

Nelu Ploieșteanu, distrus de durere la doi ani de la moartea filului său

Nelu Ploieșteanu suferă enorm. Celebrul lăutar nu îl poate uita pe fiul său, pe Mihăiță, care a murit în urmă cu doi ani, la vârsta de doar 32 de ani. Băiatul era grav bolnav, dar era alinarea părinților săi. Fusese diagnosticat după naştere cu tetrapareză spastică, în urma unui vaccin, şi toată viaţa a fost imobilizat la pat. Celebrul solist şi soţia lui, Elena Dumitrache (68 de ani), au rămas acum, pe timpul pandemiei de coronavirus, şi fără ultima alinare sufletească, căci nu îşi mai pot plânge băiatul la mormântul din Cimitirul Străuleşti 2, din cauza restricţiilor impuse de autorităţi.

“Acum sunt în Bucureşti, cu familia, îmi plânge sufletul că nu mai putem ajunge la băieţelul meu, la Cimitirul Străuleşti, ne aşteaptă sărăcuţul, îi e dor de noi. Una dintre fiicele mele (n.r.- artistul are patru fete) l-a visat acum două zile că îi curgeau lacrimi pe obraz, unele mari, ca de aur. De când a murit Mihăiţă am mers zilnic la el, acum nu mai putem din cauza restricţiilor, ne dau amenzi mari, de peste 2.000 de lei.

Dar asta nu înseamnă că nu are candela aprinsă, mai rog o doamnă de acolo să aibă grijă ca micuţul meu să nu stea în întuneric. De anul trecut, de la Paşte, el a avut candela mereu aprinsă”, a declarat celebrullăutar pentu Click.

Nelu Ploieșteanu, distrus de durere la doi ani de la moartea filului său
Nelu Ploieșteanu, distrus de durere la doi ani de la moartea filului său

Soția lui Nelu Ploieșteanu dă vina pe medici

Elena, soţia lui Nelu, se topește pe picioare de dorul fiului său și îi acuză pe medici pentru moartea lui Mihăiță. “În orice moment, minut, secundă, fracţiune de secundă, îl simt şi îmi este dor de el. Am patru fete şi trei nepoţi, dar golul din sufletul meu nu poate să îl acopere nimeni. Aşa cum era el, bolnav, era al nostru, nu trebuia să moară.

Când a murit se uita în ochii mei şi atât, îi spuneam că trebuie să lupte, să fie tare, că trebuie să trăiască. El a murit pentru că nu a fost tratat corespunzător de medici. Nu pot să îl uit deloc, plâng neîncetat, m-am luptat ca o leoaică ca fiul meu să trăiască”, declara femeia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI