03 dec. 2020 | 18:50

EXCLUSIV Mihai Albu îl desființează pe iubitul Iuliei Albu: ‘E bona copilului meu, atât’

Știri generale
EXCLUSIV Mihai Albu îl desființează pe iubitul Iuliei Albu: 'E bona copilului meu, atât'
Mihai Albu, declaratii acide

Vestitul designer de încălțăminte Mihai Albu nu pare speriat câtuși de puțin de intenția fostei sale soții, Iulia Albu, de a-l invita la tribunal, pentru că a numit-o ”mincinoasă” și ”perversă”. După ce, ieri, Iulia a declarat, în exclusivitate pentru Playtech, că îi va cere lui Mihai inclusiv despăgubiri de zeci de mii de euro, pentru toate injuriile aduse public, pârâtul îi dă replica. Mai mult, supărat că actualul iubit al Iuliei Albu se autoproclamă ”tatăl legal” al fetiței, Albu îi aruncă mănușa: ”Cum să fie tatăl legal al copilului meu?  E  doar bonă legală, eu sunt tatăl Mikaelei!”.

Mihai Albu, atac dur la adresa concubinului Iuliei

Cu câteva zile înainte de Moș Nicolae, foștii soți Albu s-au încăierat din nou. După ce Iulia Albu a declarat ieri, în exclusivitate pentru impact. ro, că îi pregătește lui Mihai un dosar pentru injuriile aduse public, și că îl va face să spargă și pușculița pentru despăgubirile morale de zeci de mii de euro, designerul de încălțăminte a luat atitudine: ”Am zis că e ”mincinoasă” pentru că, în repetate rânduri, mi-a sărit programul de vizită cu fetița mea (de cele mai multe ori cu Poliția de față, care a și consemnat o plângere penală pentru acest fapt), și a declarat în presa scrisă și la tv că eu nu am dorit să iau copilul, deși s-a rugat de mine să-l iau. Asta este chiar o minciună!”.

”Am numit-o perversă pe Iulia pentru că susține că nu ne-a îngrădit mie și fiicei mele dreptul de a petrece timp împreună, însă Poliția a constatat asta de nenumărare ori!”

Mihai Albu a mai explicat, în exclusivitate pentru Playtech, și de ce a numit-o ”perversă” pe femeia alături de care a trăit nouă ani și de care a divorțat în 2012:

” Iulia e perversă pentru faptul că declară peste tot că ea nu ne-ar fi îngrădit niciodată dreptul fetiței mele și mie să petrecem timp împreună, conform Hotărârii Judecătorești și, când colo, Poliția Română a constatat lucrul acesta de nenumărate ori. Nu mă va da în judecată pentru că nu are vreun motiv viabil, mai bine se conformează respectării Hotărârii Judecătorești, care stipulează un program de vizitare riguros și concret în interesul superior al minorului”.

”Iubitul Iuliei voia să mă învețe cum să fac cu fiica mea lecțiile la matematică, în condițiile în care eu sunt arhitect, iar el violonist!”

Mihai Albu este însă foarte supărat și pe actualul iubit al Iuliei, care l-a provocat, în urmă cu ceva timp: ”M-am dus să-mi iau fetița, a ieșit el la ușă, și mi-a zis în față că el e tatăl legal al Mikaelei. Voia să mă învețe cum să fac cu Mikaela lecțiile la matematică, i-am zis că atâta lucru știu și eu, că doar sunt arhitect, meseria asta se bazează pe matematică. El este violonist. Concubinul ei nu este și nu va fi niciodată tatăl legal al copilului meu, este doar un fel de bonă legală. Totodată, îi mulțumesc că o sprijină necondiționat pe mama copilului meu în creșterea fetiței noastre, chiar dacă nu sunt cu totul de acord cu metodele utilizate. Copilul trebuie să crească cu iubire și echilibru pentru ambii părinți deopotrivă!”.

”Iulia a cerut ordin de restricție, dar a fost ridicat de procurorul de caz ca neîntemeiat, absurd și nefondat”

Mihai ne-a mai povestit și despre ordinul de restricție, la care Iulia făcea ieri referire: ”Ordinul de restricție a fost ridicat imediat de Procurorul de caz ca neîntemeiat, absurd și nefondat. Iulia trebuie să învețe și să înțeleagă că este normal să am o relație constantă și normală cu fetița mea, să respecte necondiționat acest lucru! Faptul că am divorțat și că fetița sta mult mai mult cu mama ei nu implică să fiu exclus din viața copilului și să nu fiu consultat și ținut la curent cu orice se întâmplă în viața fetei” Ieri, și Iulia Albu își spunea ”of”-ul, în interviul exclusiv pentru Playtech:

”Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu! Îl dau în judecată pentru toate injuriile aduse și voi cere și daune morale, pe măsura prejudiciului de imagine pe care mi l-a adus. Mi-e frică să stau singură în preajma lui”. Iulia și Mihai au divorțat în 2012, după un mariaj de 9 ani. Foștii soți au o fiică superbă, Mikaela, care locuiește cu Iulia Albu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro