Cine era Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci. Motivul pentru care artista l-a luat de bărbat

Cine era Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci. Motivul pentru care artista l-a luat de bărbat
Cine este Romulus Petrescu și care este motivul pentru care Maria Cârneci l-a luat de soț?

Maria Cârneci trece prin cel mai greu moment din viața sa. Bărbatul pe care l-a avut alături preț 36 de ani s-a stins din viață. Familia interpretei de muzică populară este devastată de vestea aceasta. În urma lui rămâne, însă, povestea de iubire pe care a avut-o cu iubita cântăreață. Cum s-au cunoscut și care este motivul pentru care solista l-a luat de bărbat?

Povestea de iubire dintre Romulus Petrescu și Maria Cârneci

Maria și Romulus au respectat pe deplin jurământul făcut în fața Domnului, în ziua cununiei religioase: „Până la adânci bătrâneți”. Cei doi s-au iubit, au făcut un copil și au avut o căsnicie fericită timp de 36 de ani. Din nefericire, după o luptă lungă cu o boală necruțătoare, Romulus a încetat din viață. Povestea celor doi a început în urmă cu trei decenii. Tot muzica avea să-i aducă în prim-plan Mariei Cârneci iubirea vieții și cel care avea să o facă mamă pentru prima oară. Erau tineri, se iubeau, iar la scurt timp a venit pe lume rodul dragostei lor: Eduard Petrescu.

“L-am întâlnit pe soţul meu, economist de profesie, la concursul «Floarea din Grădină», el fiind director la hotelul în care eram cazată. Încă de la începutul relaţiei am fost de nedespărţit şi nu concepeam ideea de a sta separaţi. Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea”
Maria Cârneci

Cine este Romuls Petrescu și care a fost motivul pentru cae Maria Cârneci l-a ales să-i fie soț
Cine este Romuls Petrescu și care a fost motivul pentru care Maria Cârneci l-a ales să-i fie soț

„Acum sunt leșinată după nepoțica mea”

„Cu soțul meu sunt împreună de 36 de ani. Poate că soțul meu m-a înșelat, însă niciodată nu mi-am dat seama. Acum sunt leșinată după nepoțica mea, Rose Maria. Și mereu mă dedic ei. Maică-sa nu prea îi dă voie să mănânce dulciuri, dar îi mai dau așa pe ascuns și mă dă de gol”
Maria Cârneci