EXCLUSIV Irinel Columbeanu se îmbogățește din nou?! Decizia radicală, Anna Lesko și Monica Gabor vor lua foc

EXCLUSIV Irinel Columbeanu se îmbogățește din nou?! Decizia radicală, Anna Lesko și Monica Gabor vor lua foc
Irinel Columbeanu se reapucă de afaceri. Care este noua idee a acestuia?

Cândva, fostul miliardar Irinel Columbeanu (63 de ani), cu lipici la femei tinerele, avea toată lumea la picioare. Dar limuzina, somptuoasa vilă de la Izvorani cu 15 dormitoare și vacanțele exotice sunt acum doar o amintire. Totul s-a năruit, precum un efemer castel de nisip, în urma unor investiții păguboase. Irinel locuiește acum cu chirie, conduce o mașină modestă și încearcă să facă rost de bani din televiziune, unde adesea este invitat.

Are însă As-ul în mânecă și speră să dea lovitura cu volumul în care va aduna siropoasele povești de dragoste trăite cu Romanița, Anna Lesko și Monica Gabor: ” O să scriu și o să vorbesc despre viața mea personala. Evident că o să povestesc și despre relațiile mele pe care le-am avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre de până acum”, ne-a menționat Irinel, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Irinel Columbeanu se îmbogățește din nou?! Ce planuri are afaceristul?

”Este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. O să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre”.

Irinel Columbeanu a ajuns, în urmă cu doi ani, la fundul sacului, dar speră să iasă din sărăcie cu ajutorul volumului la care lucrează de zor și care se anunță exploziv, avându-le drept personaje principale pe fostele lui iubite, Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor.

Contactat de reporterii playtech.ro, Irinel ne-a declarat: “Da, este adevărat, este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. În ea o să scriu și o să vorbesc despre viața mea personală. Evident că o să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre de până acum.

Ideile sunt proprii. Nu mă consult cu nimeni, despre ce să scriu sau nu. Până în momentul de față am scris 50.000 de cuvinte, nu am stabilit un număr de pagini, o să vedeți la final cum va fi.

Plus că nici nu vreau să dezvălui prea multe acum pentru că nu ar mai avea niciun farmec”. Printre femeile cu care Irinel a bifat povești de dragoste se numără rusoaica Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor, singura pe care a dus-o la altar și cu care are o fiică, pe Irinuca, stabilită alături de mama ei, în America.

Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor, marile lui iubiri

Anna Lesko și milionarul Irinel Columbeanu s-au cunoscut în 1996 și au locuit împreună timp de 8 ani. S-au cunoscut la malul mării, senzuala rusoaică fiind dansatoare într-un club de noapte din Constanța. Se zvonește că, la acea vreme, Irinel ar fi pus punct relației cu Romanița, de dragul Annei Lesko, o adevărată bombă sexy. Anna susține că a rămas în relații bune cu Irinel, după despărțire: „Relația mea cu Irinel a fost una de o factură specială. Numai eu și cu el o știm.

Pentru cei care caută senzaționalul le voi spune că nu ne-am certat, că am rămas prieteni”. Iată însă că Irinel nu pe Anna Lesko a ales-o, când Cătălin Măruță l-a întrebat cu care dintre fostele iubite s-ar împăca. Răspunsul lui Irinel a fost ferm: „Monica Gabor”, care l-a făcut tată în anul 2007 și de care a divorțat în 2012.

„Nu vreau să discut despre relația mea cu Oana”

S-a despărțit și de ultima iubită, cu 40 de ani tinerică? ”Nu vreau să discut despre relația mea cu Oana. Este strict problema noastră dacă mai suntem sau nu împreună”
Îngropat în datorii, Irinel Columbeanu a fost nevoit să se mute din vila de la Izvorani.

A stat timp de aproape un an într-un complex rezidențial, iar mai nou s-a mutat, doar cu câteva valize, într-un bloc din cartierul bucureștean Colentina unde, potrivit apropiaților săi, ar locui singur, după despărțirea de iubita mai tinerică cu 40 de ani, Oana Cojocaru. Legat de acest aspect, fostul miliardar a refuzat să ne ofere detalii: “Nu vreau să discut despre relația mea cu Oana. Este strict problema noastră dacă mai suntem sau nu împreună”, a mai menționat Irinel Columbeanu pentru playtehc.ro.

 Declinul afaceristului

Declinul lui Irinel Columbeanu a început după ce a împrumutat de la bancă suma de 5,5 milioane de euro pentru a deschide o fabrică de ciment în Gorj, la Târgu-Cărbunești. A girat inclusiv cu vila de la Izvorani, cu 15 camere și teren de 10.000 de metri pătrați. Din păcate, cimentul „Columbeanit”, cu care Irinel credea că va da lovitura, nu s-a bucurat de succes, deși fostul mare miliardar susținea că este cel mai bun material de construcții.

Vânat mai apoi de creditori, pentru împrumutul nerambursat, Irinel a fost nevoit să părăsească vila de la Izvorani, unde s-a bucurat de căsnicia cu Monica Gabor, pe care a răsfățat-o ca pe o prințesă. O agenție imobiliară menționa, anul trecut, în anunțul de vânzare, cu 3,9 milioane de euro, ori de închiriere, cu 15.000 de euro pe lună: ” Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI