08 sept. 2020 | 19:51

EXCLUSIV Ce se întâmpla între Alin Oprea și soția sa, după ce artistul de la Talisman se îmbăta. Scene umilitoare: ”O scuipa și o înjura!”

Monden
EXCLUSIV Ce se întâmpla între Alin Oprea și soția sa, după ce artistul de la Talisman se îmbăta. Scene umilitoare: ”O scuipa și o înjura!”
Ce se întâmpla între Alin Oprea și soția sa, după ce artistul de la Talisman se îmbăta. Scene umilitoare ”O scuipa și o înjura!”

Ce se întâmpla între Alin Oprea și soția sa, după ce artistul de la Talisman se îmbăta? Surse din apropierea artistului susțin că acesta a avut nenumărate excese de furie la adresa soției sale, ba chiar devenea agresiv verbal de multe ori.

În urmă cu o lună au apărut primele informații conform cărora Alin Oprea și soția lui, Larisa, sunt pe punctul de a divorța. Iar ceea ce părea a fi un divorț discret, între doi oameni care s-au iubit timp de 25 de ani, s-a transformat într-un război pe viață și pe moarte. Motivul? Larisa nu poate concepe faptul că soțul ei s-a îndrăgostit de o altă femeie și a făcut tot posibilul pentru a-i atrage pe cei doi copii de partea sa.

Ce se întâmpla între Alin Oprea și soția sa după ce artistul se îmbăta

Inițial, fostul component al trupei Talisman nu a vrut să vorbească pe marginea acestui subiect, însă, după ce s-a văzut atacat din toate părțile în presă, a fost nevoit să dezvăluie motivele care l-au împins la o asemenea decizie. Astfel, Alin a declarat că soția lui l-a înșelat în repetate rânduri, însă el a trecut cu vederea infidelitățile din iubire, dar și pentru a-și ține familia unită. El mai spune că nu vrea să îi lase soției numele de familie pentru că aceasta i-ar fi învrăjbit pe cei doi copii împotriva lui.

Ce se întâmpla între Alin Oprea și soția sa, după ce artistul de la Talisman se îmbăta. Scene umilitoare ”O scuipa și o înjura!”

Ce se întâmpla între Alin Oprea și soția sa, după ce artistul de la Talisman se îmbăta. Scene umilitoare ”O scuipa și o înjura!”

După ce Mellisa și fratele ei au aflat că tatăl lor are o altă relație, nici unul nu a mai dorit să vorbească măcar un cuvânt cu cântărețul, care suferă enorm din cauza faptului că este respins de proprii săi copii. După ce Alin a făcut declarații defăimătoare la adresa soției sale, a venit rândul apropiaților acesteia să iasă la atac:

Larisa, umilită de Alin Oprea după ce se îmbăta

”Și dacă s-ar fi dus cu alți bărbați, ce? El era mereu plecat sau beat. Când era treaz o trata frumos pe Larisa, dar când bea o jignea, o umilea, o agresa verbal. Nu ne-ar mira să îi fi tras și vreo două, iar ea să nu ne fi spus. El de ce nu a luat atitudine când a aflat că ea îl înșală? Nu numai că nu i-a zis nimic, dar i-a și permis ei să continue. Ce bărbat e ăsta? Știți de ce făcea asta? Uneori pentru că și el făcea același lucru, alteori pentru că era prea băut ca să mai conștientizeze ceva. Ea nu a avut deloc o viață ușoară. A avut bani, dar atât”, au declarat surse din anturajul Larisei Oprea, pentru impact.ro.

Aceleași surse ne-au mărturisit faptul că, în urmă cu 20 de ani, Alin Oprea și Tavi Colen au fost protagoniștii unui episod absolut halucinant. În timpul repetițiilor pentru festivalul de la Mamaia, cei doi s-au supărat teribil pe jurnalistele Simona Catrina și Alice Dumitrescu, pentru un material scris de cele două, iar când au dat ochii cu ele, a urmat o pleiadă de înjurături și țipete. În timp ce Tavi Colen a fost la un pas de a le lovi pe cele două doamne, Alin Oprea le-a scuipat și umilit. Din fericire, alți colegi artiști au intervenit pentru ca membrii trupei Talisman să nu le bată pe ziariste.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro