EXCLUSIV Gestul incredibil făcut de fosta soție a lui Bogdan Stanoevici înainte ca actorul să moară. Medicii au rămas fără cuvinte

EXCLUSIV Gestul incredibil făcut de fosta soție a lui Bogdan Stanoevici înainte ca actorul să moară. Medicii au rămas fără cuvinte
Gestul făcut de fosta soție a lui Bogdan Stanoevici înainte ca actorul să moară

Actorul Bogdan Stanoevici, care a încetat din viață pe 12 ianuarie 2021, a lăsat în urmă multă durere. Reporterii playtech.ro au aflat, în exclusivitate, de la apropiații familiei, detalii cutremurătoare, din ultima lui perioadă de viață, dar și despre slujba de incinerare a trupului neînsuflețit, care a avut loc, sâmbăta trecută, la Crematoriul Vitan Bârzești: ”Fosta lui soție, din Franța, a venit într-un suflet în România, ca să îi fie alături lui Bogdan, la spital, în ultimele lui clipe de viață. Spera să-și revină, dar nu s-a mai putut face nimic. Și fiul lor a ajuns, în mare secret, în țară, pentru a-și lua adio de la părintele pe care l-a idolatrizat”.

Gestul făcut de fosta soție a lui Bogdan Stanoevici înainte de decesul acestui

  • ”Fosta soție din Franța a venit într-o fugă la Bogdan, ca să îi fie alături, la spital, în ultimele lui clipe de viață. L-a ținut de mână și se ruga pentru viața lui

Bogdan Stanoevici și-a ținut mereu familia din Franța departe de ochii curioșilor. Nu a publicat niciodată fotografii cu fosta soție, însă povestea cu drag despre femeia care i-a dăruit un copil: ”Am cunoscut-o pe soția mea, care locuia în Franța. Nu era dragoste între noi, devenisem doar amici. Ne-am căsătorit, dar între timp am stat împreună șapte ani! Și după divorț am păstrat o relație frumoasă”. Deși a recunoscut că între el și fosta soție n-a fost niciodată vreo mare iubire, iată că femeia i-a rămas o prietenă de suflet până în ultima clipă a vieții lui:

”Fosta soție din Franța a venit într-un suflet la Bogdan, ca să îi fie alături, la spital, în ultimele lui clipe de viață. L-a ținut de mână și se ruga pentru viața lui. Spera să-și revină, dar nu s-a mai putut face nimic. Dar și fiul lor a ajuns, în mare secret, în țară, pentru a-și lua adio de la părintele pe care l-a idolatrizat”, ne-au dezvăluit apropiații familiei, care au dorit să-și păstreze anonimatul.

”Bogdan își adora copilul, pe Louka. Băiatul are 19 ani și studiază Artele, în Franța”

Bogdan era tare mândru de băiatul lui. ”Bogdan își adora copilul, pe Louka. Băiatul are 19 ani și studiază Artele, în Franța. El și mama lui au dorit să ia urna cu cenușă în Franța, pentru că în România nu pot veni prea des”, ne-a mai dezvăluit aceeași sursă, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Bogdan nu era fericit în Franța, unde a locuit timp de 22 de ani: ”Nici măcar plecarea în Franța nu o regret. Mai mult, cum aș putea să o regret, când ea mi l-a adus pe băiețelul meu, Louka? Într-un fel, revenirea mea în România are legătură și cu fiul meu. Am zis că, peste ani, mai bine să fie mândru de ceea ce aude și vede că face taică-su în țară lui, decât să mă vadă acolo bine, dar cu sufletul incomplet!”.

Trupul neînsuflețit al lui Bogdan a fost incinerat sâmbătă

Trupul neînsuflețit al lui Bogdan a fost incinerat sâmbătă, la Crematoriul Vitan Bârzești. Doar 10 persoane au fost acceptate la slujbă: ”A fost un moment foarte dureros” Cei zece apropiați ai regretatului artist, care au fost prezenți la incinerare, au intrat în sediul Crematoriului Vitan Bârzești pe baza unei liste, numele lor fiind atent verificate de membrii familiei: ”Bogdan a fost incinerat cu tot cu coșciug, căci avusese Covid-19, deși se vindecase. El a murit din alte cauze. Un preot a ținut o slujbă. A fost un moment foarte dureros, pentru noi toți. Nu știm dacă el a dorit să fie incinerat, dar membrii familiei lui așa susțin”, ne-a mai dezvăluit sursa noastră.