Diana Șoșoacă, mutare de ultimă oră înaintea incinerării lui Bogdan Stanoevici. Ce vrea senatoarea AUR

Diana Șoșoacă, mutare de ultimă oră înaintea incinerării lui Bogdan Stanoevici. Ce vrea senatoarea AUR
Ce crede Diana Șoșoacă despre moartea lui Bogdan Stanoevici

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă nu este de acord cu decizia pe care familia actorului Bogdan Stanoevici a luat-o după moartea acestuia. Apropiații actorului au decis ca trupul neînsuflețit să fie incinerat.

Diana Șoșoacă, mutare de ultimă oră înaintea incinerării lui Bogdan Stanoevici

După ce familia regretatului actor a anunțat că trupul neînsuflețit al acestuia va fi incinerat sâmbătă, iar la ceremonie vor participa doar persoanele foarte apropiate, senatoarea AUR, care este sceptică în ceea ce privește coronavirusul, nu este de acord cu această decizie. Mai mult, Diana Șoșoacă susține că totul este suspect și cere o autopsie de urgență.

”Deja am fost contactată de anumite persoane cu care mă voi întâlni pentru probe. Pe data de 8 dec testul era negativ, apoi a luat o infecție, dar s-a infectat și cu alte infecții nosossocom, iar tratamentul pentru bolile de care suferea toată viața nu a fost aplicat. Ar trebui să ne spună mare GCS ce e cu acele protocoale care impune tratamentul Covid cu prioritate faţă de celelalte afecțiuni.

Eu consider în acest moment că este moarte suspectă și o spun ca avocat și ca cetățean, nu ca membru al unui partid. Solicit organelor de anchetă să intervină de urgenţă și să se facă autopsia, pentru că nu știu dacă știți, se dorește incinerarea, ca să nu mai poată fi găsită nicio dovadă”, a declarat Diana Șoșoacă la Punctul culminant.

Diana Șoșoacă vrea să facă plângere penală în cazul morții actorului

Atât familia actorului Bogdan Stanoevici, cât și medicii susțin că infecția de la stomac a fost vindecată, însă complicațiile pulmonare provocate de coronavirus i-au cauzat moartea.

Fiind foarte sigură că moartea lui Bogdan Stanoevici a survenit din cauza infecțiilor nosocomiale din spital, Diana Șoșoacă cere autopsie. Mai mult, Senatoarea AUR vrea să formuleze o plângere penală.

„Având în vedere bătaia de joc a sistemului să îl facă victimă COVID, pe actele lui a scris că e mort din cauza Sars CoV-2. Am intervenit câțiva prieteni și în urma faptului că ni s-a comunicat de la spital şi actele medicale, ni s-a spus că ultimul test pentru depistarea COVID din 6 ianuarie e negativ, la fel şi în 8 decembrie.

Ulterior, s-a făcut bine, a avut alte probleme, o pneumonie. Nu a vrut să vină la spital din cauza sistemului și a murit exact în acest sistem. Formulăm plângere penală, solicităm autopsie. Îmi pare rău pentru familie, dar să se facă anchetă în acest caz”, a spus senatoarea AUR, Diana Şoşoacă, potrivit Antena 3.