EXCLUSIV Gestul arogant făcut de Ciprian Napy, la 2 săptămâni de la înmormântarea lui Emi Pian. Ce se întâmplă în clanul Rinu

EXCLUSIV Gestul arogant făcut de Ciprian Napy, la 2 săptămâni de la înmormântarea lui Emi Pian. Ce se întâmplă în clanul Rinu
Richard Gheorghe și Ciprian Napy nu sunt una și aceeași persoană!

După ce “locotenentul” său, Richard Gheorghe, l-a ucis Emi Pian, Ciprian Napy, liderul clanului Rinu, a dispărut cu desăvârșire. Acum, interlopul a revenit în forță cu un gest care, cu siguranță, îi va scoate din minți pe membrii clanului Duduianu.

Richard Gheorghe și Ciprian Napy nu sunt una și aceeași persoană!

Au trecut 3 săptămâni de la scandalul care a îngrozit România. În noaptea de 4 spre 5 august, Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit la spital după ce, în urma unei altercații în plină stradă, i-a fost secționată artera femurală de către Richard Gheorghe, un tânăr de 26 de ani, membru al clanului Rinu. A urmat o perioadă în care s-a vorbit numai despre acest subiect și au fost stârnite multe confuzii. Inițial, numele presupusului criminal era Ciprian Napy, nimeni altul decât liderului clanului Rinu.

Apoi, surse din cadrul anchetei au declarat că pe ucigaș îl cheamă Richard Gheorghe. De aici s-a vehiculat faptul că cei doi ar fi una și aceeași persoană. De altfel, chiar și în ziua se astăzi, multe publicații susțin că porecla lui Richard este Ciprian, lucru total adevărat. În realitate, Richard este bodyguardul lui Ciprian Napy. Mai exact, așa cum își numesc interlopii gorilele, ucigașul este “locotenentul” liderului clanului Rinu.

Gestul arogant al lui Ciprian Nappy
Gestul arogant al lui Ciprian Napy

Ciprian Napy le face în ciudă membrilor clanului Duduianu!

Ei bine, Ciprian Napy a fost și el prezent în noaptea încăierării, de aceea a și fost vehiculat numele său. Sursele noastre ne-au dezvăluit că și el ar fi împărțit câțiva pumni cu frații Duduianu, însă nu a fost arestat pentru ca nu a avut armă albă în mână. Din noaptea cu pricina, liderul clanului Rinu a dispărut în totalitate, fără ca nimeni să îi dea de urmă. El și-a închis chiar și site-urile de socializare și ar fi plecat din București câteva zile, imediat după ce a dat declarații la poliție.

În urmă cu două zile, acesta a fost văzut în București, într-un nou bolid de lux. Mai mult, Ciprian Napy și-a deschis și contul de socializare si a postat poze prin care demonstrează faptul că este extrem de vesel, mai puternic și mai bogat ca niciodată. Pozele par a fi făcute pentru a-și sfida rivalii și a le demonstra cine deține monopolul acum. Cu siguranță, imaginile îi vor scoate din minți pe membrii clanului Duduianu, care se războiesc de ani întregi cu cei din clanul Rinu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI