Încă o dramă în familia lui Emi Pian. Ce se întâmplă, de fapt, cu fiul său

Încă o dramă în familia lui Emi Pian. Ce se întâmplă, de fapt, cu fiul său

Epopeea morții fostului lider al clanului Duduienilor, Emi Pian, este departe de a se fi încheiat. Și dramele la fel. Fiul interlopului refuză să mănânce și să doarmă, distrus de durerea trecerii în neființă a tatălui său.

Fiul lui Emi Pian, distrus de durere. Drama prin care trece familia interlopului după moartea sa

În urmă cu câteva săptămâni, fiul lui Emi Pian participa la priveghiul părintelui său. Atunci, zeci de oameni s-au înghesuit în curtea palatului din Rahova al fostului lider al Duduienilor, unde nimeni nu a respectat regulile sanitare. Mai mult, adunarea a fost vegheată de polițiști, care au dat și amenzi.

Odată de priveghiul s-a sfârșit, durerea a continuat pentru membrii familiei răposatului, în special pentru fiul său, Aly Duduianu. Băiatul de 21 de ani a fost martor la scenele răfuielii clanurilor din București și a rămas marcat de faptul că și-a văzut părintele murind. Potrivit unor surse Impact.ro, acum refuză să mănânce și să doarmă. Mai mult, într-una dintre zilele în care a fost audiat de procurori ca martor în dosarul uciderii tatălui său, el a căzut din picioare.

Nu poate trece peste moartea tatălui său

„A căzut pur și simplu. A fost dat cu apă pe față și și-a revenit. A spus că nu a dormit deloc de când a murit tatăl său și că nu a mâncat aproape nimic în ultimele zile. Este un copil care și-a văzut tatăl măcelărit sub proprii ochi, fără să poată face nimic”, a povestit o sursă pentru publicația numită.

„Nu am cuvinte, te voi iubi cât voi trăi, tăicuțul meu”; ”Unde ești, regele meu?”; ”Dumnezeule, cum poți să-mi faci așa ceva?”; ”Viața mea, șeful meu, nu mai pot de dorul tău, unde ești tăicuțul meu?… Of, cât de mult pot să te iubesc, acum simt cu adevărat”, sunt doar câteva dintre postările din ultimele zile ale tânărului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI