Cum vrea Florin Călinescu să fie îngropat, de fapt. A șocat juriul la Românii au Talent: ”O, Doamne!”

Cum vrea Florin Călinescu să fie îngropat, de fapt. A șocat juriul la Românii au Talent: ”O, Doamne!”
Cum vrea Florin Calinescu sa fie ingropat

Florin Călinescu a comis-o din nou. Juratul de la Românii au Talent i-a șocat pe colegii săi de pupitru, mărturisindu-le unde își dorește să fie îngropat, peste 30 de ani. Andra și Alexandra Dinu au rămas fără cuvinte, iar replica lui Smiley a fost genială.

Cum vrea Florin Călinescu să fie îngropat, de fapt

Serile de luni și vineri nu ar fi la fel fără glumele lui Florin Călinescu de la Românii au Talent. Celebrul actor și Smiley au avut parte de un dialog spumos, în care Călinescu i-a mărturisit iubitului Ginei Pistol unde ar dori să fie înmormântat, peste 30 de ani.

Totul a pornit de la momentul concurentei Mihaela Răchită care, la 50 de ani, și-a depășit limitele punând în scenă un număr senzațional de dans, lucru care i-a captat atenția celebrului cântăreț.

Smiley: Mie mi se pare foarte tare ce ați reușit să faceți la vârsta asta, pentru că sunt foarte mulți oameni trecuți de 50 de ani care cred că nu mai pot să învețe ceva nou.

La auzul acestor cuvinte, colegul său cu mai multă experiență de viață de la masa juriului Florin Călinescu nu a putut rămâne indiferent, pornind o discuție care a făcut deliciul telespectatorilor.

Florin Călinescu: Așadar, ne-ai îngropat pe noi ăștia, bosorogii, domnule Smiley.

Smiley: Nu, nu.

Florin Călinescu: Ia să îți arăt eu hărțile alea fără contur, să vedem care cedează primul. Întreabă-mă în ce zi va cădea…?

Smiley: În ce zi va cădea…?

Andra: Finala Românii au Talent?

Când și-a prezis Florin Călinescu moartea

Discuția dintre cei doi artiști a luat o întorsătură macabră, în momentul în care Florin Călinescu a prezis data în care va trece la cele sfinte. Nu doar atât, controversatul actor a mărturisit care ar fi ultima sa dorință.

Florin Călinescu își dorește să fie îngropat ca fostul lider sovietic Lenin, într-un sicriu cu geam, iar locația să fie la Cimitirul Bellu din Capitală. De asemenea, actorul i-a transmis lui Smiley să aducă un buchet de crizanteme, atunci când îi va vizita locul de veci.

Florin: 21 septembrie 2051!

Smiley: În ce zi va cădea 21 septembrie 2051?

Florin: Ziua în care o să vii tu la Bellu, să mă vezi.

Smiley: Asta a fost o glumă macabră…

Florin: Să dea dracu, de nu mă îngrop ca Lenin. Îmi las un geam, când te apleci să pui crizantema să îți fac așa BAU!

Smiley: Ce flori preferați?

Florin: Crizanteme. La cimitir cu ce p*** mea vrei să vii, cu mușcate?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI