EXCLUSIV Fiica nelegitimă a milionarului Constantin Dinescu rupe tăcerea. De ce vrea ca trupul bărbatului să fie deshumat

EXCLUSIV Fiica nelegitimă a milionarului Constantin Dinescu rupe tăcerea. De ce vrea ca trupul bărbatului să fie deshumat
EXCLUSIV Fiica nelegitimă a milionarului Constantin Dinescu rupe tăcerea. De ce vrea ca trupul bărbatului să fie deshumat

La numai o zi după înmormântarea omului de afaceri, în familia acestuia a izbucnit un scandal de proporții. Miza? Averea de peste 100 de milioane de euro.

Fiica nelegitimă a lui Constantin Dinescu vrea ca trupul milionarului să fie deshumat

Constantin Dinescu, unul dintre cei mai excentrici milionari din România, s-a stins din viață săptămâna trecută. Inițial, s-a spus că acesta ar fi fost găsit fără viață în propria locuință și că cea care l-ar fi ucis este iubita ucrainiancă, otrăvindu-l. În comunicatul poliției însă, se stipulează faptul că omul de afaceri a făcut un infarct în timp ce se întorcea de pe litoral și a mai stat în spital 6 zile, apoi a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

În urmă cu două zile, acesta a fost înmormântat, iar la la biserică și-a făcut apariția și Carmen Alexandru, care susține că este fiica milionarului dintr-o relație adolescentină. Femeia, în vârstă de 46 de ani, a povestit că și-a cunoscut tatăl pe când avea 25 de ani și că acesta este cel care a căutat-o. De atunci, Carmen Alexandru, care este căsătorită și are copii, a avut o relație extrem de apropiat cu tatăl său, iar pentru a dovedi cele spuse, femeia arată poze de la propria nuntă, în care apare alături de excentricul milionar, care și-a asumat în acel moment rolul de socru mic.

Foto: Evz.ro

În toți acești ani, fiica nelegitimă a afaceristului a lucrat la firmele acestuia, acolo unde era cunoscută ca fiica lui Constantin Dinescu. Întrebată de ce tatăl său nu a recunoscut-o în acte, doamna Carmen susține că nu a vrut să îi facă acestuia probleme, pentru că era un bărbat căsătorit și își iubea foarte mult soția. A specificat, însă, faptul că fratele ei vitreg știa de existența ei, ba chiar au avut o relație normală.

Izgonită cu scandal de la înmormântare

Femeia suferă enorm după pierderea tatălui, dar și că a fost izgonită de la priveghi chiar de mătușa ei. Motivul? Familia lui Constantin Dinescu nu vrea ca doamna Carmen să își ia partea de moștenire. Cu toate acestea, ea nu este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru a primi ceea ce i se cuvine. Inclusiv să ceară un test ADN, care se poate face numai prin deshumarea cadavrului tatălui său:

“Eu sper să nu se ajungă atât de departe. Și eu sunt fiica lui, la fel ca și fratele meu. Încă mai sper că nu vom avea probleme de acest fel, că vor înțelege că și eu am drepturi. Nu vreau scandal, nu vreau să mă cert cu nimeni, am și eu familia mea și nu vreau acum să intru în conflicte, sunt un om liniștit. Însă nici nu pot să renunț la tot doar pentru a nu le supăra pe rudele tatălui meu. Sigur că voi merge cât de departe trebuie pentru a se face dreptate”, a declarat fiica nelegitimă a lui Consantin Dinescu, pentru Playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI